Gabi Firea lasă de înțeles că Liviu Dragnea este un ticălos, folosindu-se de un citat din Dostoievski!

Claudiu Ilie   
în Stiri de ultima ora
03/02/2019, 21:15
Gabi Firea lasă de înțeles că Liviu Dragnea este un ticălos, folosindu-se de un citat din Dostoievski!
Gabi Firea il face ”ticalos” pe Liviu Dragnea, pe tema bugetului!

Războiul dintre primarul general Gabi Firea și președintele PSD, Liviu Dragnea, a ajuns la un alt nivel, cel al jignirilor! După ce președintelșe PSD a ieșit cu o declarație în care prtactic o făcea mincinoasă pe Gabi Firea, primarul General nu s-a lăsat mai prejos și a venit și ea cu o replică!

În urmă cu puțin timp, Firea a postat un mesaj pe facebook în care îl face voalat ”ticălos” pe Liviu Dragnea, folosindu-se de un citat al celebrului scriitor Feodor Dostoievski! ”A propos de manipularile din aceasta seara, spuse cu seninatate de un asa-zis domn fara teama de Dumnezeu, la adresa mea:”

Gabi Firea il face ticalos pe Liviu Dragnea
Razboi total! Gabi Firea il face ticalos pe Liviu Dragnea!

Primarul Gabi Firea duce războiul cu Dragnea la un alt nivel!

Ultimele tensiuni dintre cei doi politicieni din același partid au fost create de bugetul pe 2019! Firea a spus că bugetul pentru primaria Generală scade cu 25%, în timp ce Liviu dragnea a declarat, duminică seara, că acesta nu doar că nu scade, ci, din contră va crește!

”Bugetul Bucureștiului nu s-a diminuat, ci a crescut. Primarii de sector au solicitat o întâlnire cu ministrul de Finante, care i-a întrebat cum doresc să se repartizeze bugetul, între sectoare sau la primăria generală. Nimeni nu a spus ce procente să meargă la primaria generala sau la sector. Dacă nu vor înceta minciunile, le voi explica eu. Toti trebuie să se axese pe promisiunile făcute cetățenilor, nu să cheltuie banii pe prostii, pe lucruri care nu sunt utile bucureștenilor”, i-a transmis Dragnea primarului General,Gabriela Firea.

Primarul municipiului Bucureşti, Gabriela Firea, a transmis, sâmbătă, o scrisoarea deschisă către bucureşteni prin care anunţă că în proiectul legii bugetului Capitalei pierde 180 de milioane de euro, adică aproape un sfert din buget. Firea trage concluzia că Liviu Dragnea îi urăşte pe bucureşteni.

“Cu toata responsabilitatea, vă aduc la cunoştinţă că, prin Proiectul Legii Bugetului, publicat pe site de Ministerul de Finanţe, Capitalei României i se taie 180 milioane de euro, adică aproape 25% din buget! Trag concluzia că Dl Dragnea, cel care conduce de facto guvernul, îi urăşte pe bucureşteni. Niciodată un om politic nu a fost atât de înverşunat la adresa bucureştenilor şi, totodată, la adresa locuitorilor municipiilor din ţară. Pentru că tuturor oraşelor şi chiar comunelor, guvernul Dragnea cu o mână le-a dat, şi cu doua-trei le-a luat”, se arată în începutul scrisorii deschise a Gabrielei Firea către bucureşteni.

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×