Fuego va modera o emisiune la radio: ”Am acceptat provocarea”. Unde va putea fi auzit

Alexa Serdan   
în Stiri mondene
07/05/2020, 13:33
Fuego va modera o emisiune la radio: ”Am acceptat provocarea”. Unde va putea fi auzit
Fuego va modera o emisiune la radio: ”Am acceptat provocarea”. Unde va putea fi auzit. Sursa foto: Facebook.com

Fuego, pe numele din buletin Paul Surugiu, are mai mult timp pentru pasiunile sale de când stă acasă din cauza pandemiei de coronavirus. Celebrul cântăreț a anunțat recent pe una dintre paginile sale de socializare că în curând va începe o nouă emisiune, de data aceasta la radio.

Fuego, emisiune la radio din 11 mai. Artistul poate fi auzit la Național FM

Paul Surugiu nu este talent doar la muzică și la pictură, ci iubește foarte mult și lumea radio acceptând o provocare de-a dreptul inedită. Cunoscutul muzician a transmis pe pagina sa de Facebook că se apucă de radio și urmează să prezinte din data de 11 mai o emisiune care se va numi „Gramofon”.

Artistul va putea fi auzit live de luni până vineri, de la ora 19:00. În cadrul emisiunii de la Național FM cântărețul va discuta despre lecții, sentimente, iubirea pentru țară, dar și multe alte lucruri interesante. Și toate astea se vor petrece alături de invitați de seamă.

De asemenea, va forma o echipă pe cinste alături de oameni pe care vedeta îi apreciază foarte mult: compozitorul și artistul Vlad Crețu, fotograful Ana Maria Halalai și jurnalistul Narcis Avădănei.

„Gramofon”, un show moderat la Fuego, la Național FM

„Universul meu merge … pe frecvențe radio. Astfel, în fiecare zi, de luni până vineri, din 11 mai, vă aștept la NAȚIONAL FM, în “GRAMOFON”, o emisiune cu totul specială.

Am acceptat provocarea, deși nu va fi simplu, dar vreau să vă port într-o lume a muzicii ușoare românești, cu lucruri interesante, povești despre viață, interviuri, prieteni și liniște.

Gramofonul meu va fi ca o trecere prin mai multe capitole, un loc în care toată lumea are loc, fără vreun fel de excepție, primând desigur, așa cum îmi place mie, calitatea. 

GRAMOFONUL meu e un pariu, cu mine și cu voi, un loc în care n-avem reguli, n-avem interese și nici nu ne pasă de curente și preferințe.

Așadar, alături de echipa mea, formată din minunatul compozitor și artist, Vlad Crețu, fotograful Ana Maria Halalai și jurnalistul Narcis Avădănei, vă aducem mai aproape arta românească și ne bucurăm împreună de valori, momente, gânduri și inspirații!

Eu n-am rețete despre cum să ne trăim viața, n-am nici măcar sfaturi și nici adevărul absolut nu-l dețin. Mereu m-am ferit de asta! 

Pot în schimb să vă ofer fragmente din experiența mea, la NAȚIONAL FM, în fiecare seară, așa cum fac și în fiecare duminică, la TVR 2, într-un gramofon al iubirii de artă, într-un gramofon 100% românesc, cu valori și exemple”, a scris muzicianul pe pagina sa de Facebook, în urmă cu câteva ore. 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×