Fuego, mesaj de încurajare pentru români, în plină criză a coronavirusului VIDEO

Alexa Serdan   
în Stiri mondene
19/03/2020, 13:19
Fuego, mesaj de încurajare pentru români, în plină criză a coronavirusului VIDEO
Fuego, mesaj de încurajare pentru români, în plină criză a coronavirusulu. Sursa foto: Instagram.com

Îndrăgitul artist Fuego le-a transmis tuturor românilor un mesaj de suflet de acasă în plină criză a pandemiei de coronavirus. Paul Surugiu, pe numele său adevărat, celebrul interpret a vorbit și despre planurile pe care le are perioada aceasta de când și-a anulat concertele din cauza COVID-19.

Fuego, cu sufletul și inima alături de români în această criză

Cunoscutul interpret Fuego și-a anulat mai multe concerte din cauza răspândirii virusului care provoacă îmbolnăviri și în rândul românilor. Celebrul artist nu și-a uitat însă fanii și a ținut să le transmită un mesaj de încurajare, de acasă, pentru a putea trece mai ușor peste pandemia de coronavirus.

„Dragii mei prieteni, și acum mă adresez admiratorilor mei fideli. Mesajul acesta vine de acasă, de aici din locul în care am adunat cele mai frumoase amintiri. În locul acesta compun, în locul acesta scriu, aici mi-am adunat toate realizările în cei 25 de ani de activitate profesională”, și-a început Paul Surugiu mesajul transmis fanilor săi.

Mesaj de încurajare de la celebrul artist pentru toți românii

Fuego le transmite românilor și oamenilor care iubesc muzica sa să fie cumpătați și responsabili în această criză. Artistul spune că este foarte important să stăm acasă și să ne bucurăm de timpul liber pentru a face lucrurile care ne face plăcere, fie că este vorba de vizionarea unui film, fie că este vorba de pictat sau scris.

„E cazul ca în această perioadă, dragi români, dragi prieteni, să fim cumpătați, să fim uniți sufletește pentru că împreună trebuie să avem spirit civic și să stăm acasă. Să stăm acasă, să ne bucurăm de timpul liber, să putem viziona un film vechi, un film bun”, a mai completat acesta.

Totodată, îndrăgitul interpret a vorbit și despre planurile pe care le are perioada aceasta și a mărturisit că-și va dedica timpul picturii și scrisului. Fuego și-a propus să scrie mai multe editoriale pentru revista „Taifasuri” unde ocupă funcția de ambasador onorific.

„Cred că un gând bun în această perioadă și o vorbă de încurajare, un sfat dacă vreți din suflet, chiar dacă de la distanță pot face minuni. Așa că vreau dragii mei români, dragii mei prieteni, să fim responsabili. Vă îmbrățișez cu toată prețuirea”, a încheiat artistul mesajul de încurajare.

Emisiunea „Drag de România mea”, amânată din cauza coronavirusului

În altă ordine de idei, talentatul interpret de muzică populară și echipa Televiziunii Române au luat decizia de a amâna noul sezon din emisiunea „Drag de România mea!”. Edițiile filmate pentru începutul lunii martie urmează să fie difuzate pe micile ecrane „puțin mai târziu, după ce ieșim din situația critică în care ne aflăm”. 

În schimb, la TVR românii vor putea urmări în continuare duminică de duminică, de la ora 15:00, emisiuni mai vechi, dar la fel de pline de farmec.

 

 

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×