Fuego, mesaj emoționant pentru Marina Almășan! „O apreciez ca om de televiziune, ca profesionist, ca scriitor”

în Stiri mondene
08/11/2019, 17:01
Fuego, mesaj emoționant pentru Marina Almășan! „O apreciez ca om de televiziune, ca profesionist, ca scriitor”
Fuego a mers la lansarea cărții semnată de Marina Almășan. Sursa foto - facebook

Paul Surugiu Fuego a transmis un mesaj emoționant pentru Marina Almășan, realizatoarea emisiunii „Femei de 10, bărbaţi de 10”, de la TVR 2. Interpretul nu a scăpat momentul și a lăudat-o pe jurnalistă. Aceasta a avut parte de o experiență fascinată în ţara fiordurilor și a pus totul pe hârtie. Amintirile sale de călătorie, pline de umor şi inedit, au văzut lumina tiparului și au devenit a unsprezecea carte a realizatoarei TV.

Fuego, mesaj emoționant pentru Marina Almășan!

”Aventuri în Țara Trolilor”, un Jurnal de călătorie în Norvegia, este numele cărții care a fost lansată la Institutul Cultural Român. Mai mulți oaspeți importanți au dorit să fie alături de Marina Almășan cu această ocazie. „Sunt o mare călătoare şi primesc orice provocare de a călători cu o bucurie nebună. Iar când ma întorc îmi este atât de ciudă că cei de acasă nu au văzut lucrurile extraordinare pe care le-am văzut eu încât simt nevoia să scriu, să le povestesc toate emoţiile mele, toate uimirile, toate bucuriile mele ca să aibă şi ei sentimentul de acasă că au călătorit”, a spus realizatoarea emisiunii „Femei de 10, bărbaţi de 10”.

„Aventuri în Țara Trolilor”  este un jurnal de călătorie care se citeşte în pas de voie, pentru că e plin de umor, de informaţie, de interviuri cu români de nota 10 care trăiesc în Oslo. Merită să fie citită”, a adăugat Marina Almăşan. Printre rânduri, Marina Almășan a povestit cum a mâncat pentru prima dată în viață carne de balenă și a asistat alături de Regele Norvegiei la cea mai spectaculoasă paradă a copiilor, cu ocazia Zilei Naţionale.

„O apreciez ca om de televiziune, ca profesionist, ca scriitor”

Marina Almășan a avut parte şi de o surpriză. Alături de ea la lansare s-a aflat și Paul Surugiu-Fuego. Artistul a mărturisit că este un cititor fidel al cărţilor sale. „O citesc de mult timp pe Marina. Este  o colegă minunată. Mă bucur că astăzi sunt alături de ea. O apreciez ca om de televiziune, ca profesionist, ca scriitor. Îi doresc sănătate, îi doresc să i se îndeplinească toate visele.

Nu am cum să nu mă gândesc la minunatele amintiri pe care le am cu Marina Almășan pentru că, în momentele mele de debut, eram invitat la ea în emisiuni atât la „Ceaiul de la ora 5”, cât și la „Arca Marinei”. Dar nu pot să uit emisia specială pe care mi-a făcut-o de Crăciun, cu mine și invitații mei, care rămâne în arhiva mea de suflet și în arhiva Televiziunii Publice”, a spus Paul Surugiu.

 

 

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×