Marina Almășan și Cristina Țopescu, scandal din cauza Vioricăi Dăncilă? Schimb de replici acide

Ana Chivu   
în Stiri de ultima ora
28/01/2019, 21:29
Marina Almășan și Cristina Țopescu, scandal din cauza Vioricăi Dăncilă? Schimb de replici acide
Marina Almășan și Cristina Țopescu, scandal din cauza Vioricăi Dăncilă! De la ce a pornit totul?

Război TOTAL între Marina ALmășan și Cristina Țopescu din cauza premierului României!Replicile adresate una alteia au fost de neimaginat. Vedeta TVR i-a adus critici colegei de breaslă printr-un text în care s-a oferit cu plăcere să o învețe pe Viorica Dăncilă limba română.

Replica Marinei Almășan nu a întârziat să apară. Jurnalista Cristina Țopescu este la bază filolog, astfel că aceasta consideră că este calificată pentru a ajuta-o pe Viorica Dăncilă, spunând că trebuie să evităm „să ne mai facem de râs în faţa întregii Europe“.

Marina Almășan și Cristina Țopescu, război total din cauza gafelor Vioricăi Dăncilă!

Cristina Țopescu s-a oferit într-un text să o învețe limba română pe Viorica Dăncilă pentru a spăla rușinea împrăștiată de aceasta în toată Europa. Marina Almășan, din urmă, a aud o replică usturătoare. „Cristina Ţopescu versus Viorica Dăncilă… sau Ce pot învăţa filologii de la primul ministru al României“, prezentatoarea afirmă că gestul Cristinei Ţopescu nu este decât o încercare de „a ieşi de sub conul de umbră al ultimilor ani“. De asemenea, prezentatoarea l-a invocat pe tatăl Cristinei Țopescu. „Zilele trecute, Facebook-ul mi-a adus sub nas o postare a unei persoane pe care o simpatizam.

Marina Almășan și Cristina Țopescu, scandal imens din cauza Vioricăi Dăncilă!
Marina Almășan și Cristina Țopescu, scandal imens din cauza Vioricăi Dăncilă!

Poate şi prin prisma faptului că tatăl său a fost unul din modelele mele în ale televiziunii. Colega mea de breaslă, Cristina Ţopescu, dorindu-şi, probabil, să iasă de sub conul de umbră al ultimilor ani, îşi oferea, în scris, pe pagina sa de socializare, serviciile de «meditator» pro-bono, pentru primul ministru al României. (…) Dezvelind însă spusele domnişoarei Ţopescu de haina veninoasei ironii, m-am căznit în zadar să rimez cu vreuna din spusele sale… N-am reuşit decât să mă întristez şi să-mi găsesc alinare în faltul că, plecat prea departe, tatăl său nu va fi atins de aceste inepţii“, a fost mesjaul Marinei Almășan.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×