Frumoasa actriță Anne Hathaway a anunțat că este însărcinată. Modul inedit prin care a făcut asta!

Dan Suta   
în Stiri mondene
25/07/2019, 15:32
Frumoasa actriță Anne Hathaway a anunțat că este însărcinată. Modul inedit prin care a făcut asta!
Anne Hathaway este însărcinată. Sursa foto: hepta.ro

Actrița Anne Hathaway a anunțat că este însărcinată cu al doilea copil. Starul din pelicula Ocean s 8 a dat vestea cea mare într-un mod cu totul inedit. A urcat o fotografie cu ea pe contul de Instagram în care i se vede burtica, deja destul de mare. În dreptul fotografiei a scris că nu e vorba despre vreun rol, deci este totul cât se poate de real.

Anne Hathaway, însărcinată pentru a doua oară

Actrița a scris mesajul „Nu este pentru un film” la fotografia care a strâns peste 3 milioane de like-uri. Actrița în vârstă de 36 de ani este căsătorită cu Shulman. Cei doi mai au un băiat pe nume Jonathan, pe care artista l-a născut în anul 2016. Anne Hathaway este una dintre cele mai populare actrițe din lume.

S-a remarcat în producții pentru care biletele de la cinema s-au vândut ca pâinea caldă. Dintre ele enumerăm „Diavolul se îmbracă de la Prada”, „Brokeback Mountain”, „Alice în Țara Minunilor” și „Ocean s 8”. Anne a fost cooptată în anul 2011 să dea vocea personajului Jewel (bijuterie) din animația Rio.

Anunțul sarcinii a fost făcut pe Instagram. Sursa foto: Instagram Anne Hathaway

Experiențele controversate ale actriței pe platourile de filmare

Anul acesta, actrița a mai bifat un mare succes. A primit o stea pe celebrul bulevard al marilor staruri americane, Walk of Fame de la Hollywood.

Anul trecut, vedeta a acordat un interviu controversat în care a spus că a avut parte de experiențe sexuale foarte urâte pe platourile de filmare. „Am deja 20 de ani de carieră şi am trecut prin nişte experienţe foarte urâte. Au fost şi momente minunate – cu membri ai ambelor sexe. Deşi nu se compară cu poveştile atroce pe care alte femei le-au împărtăşit în ultimele luni, am avut experienţe negative pe platourile de filmare, unele de natură sexuală. Unele, la începutul carierei, altele mai recente – toate de neacceptat”, a declarat Hathaway, scrie românialiberă.ro.

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×