Fructul oprit, episodul 23. Ioan, la un pas să o piardă pe Ana! Ce s-a întâmplat cu Victor

Alexandra Chivu   
în Stiri mondene
21/02/2019, 08:46
Fructul oprit, episodul 23. Ioan, la un pas să o piardă pe Ana! Ce s-a întâmplat cu Victor GALERIE FOTO
Fructul oprit, episodul 23. Intriga serialului este departe de a se fi terminat

Fructul oprit, sezonul 2, a ajuns deja la episodul 23, iar intriga este departe de a se fi terminat. După ce familia Caragea a trecut de la o tragedie la alta, de această dată, a existat măcar un moment de bucurie.

Ioan o cere în căsătorie pe Ana, însă clipa emoționantă se oprește aici, căci trece de la extaz la agonie și ajunge la un pas să o piardă. Scena cererii în căsătorie a început cu un covor de trandafir, pe care Ana l-a urmărit, iar drumul unde se încheia acesta ducea la Ioan, care o aștepta ținând un fir de trandafir în mână.

În Fructul oprit, episodul 23, Ioan este la un pas să o piardă pe Ana

Cu ochii plini de lacrimi când l-a văzut pe Ioan îngenuncheat în fața ei, în timp ce scotea o cutiuță mică în buzunar, Ana a întrebat ”Ioan, ce sunt toate astea?”. După atâta emoție, cei doi au împărțit câteva momente de pasiune. „Noaptea asta e fără vorbe. Noaptea asta ne iubim. Suntem doar noi doi, o să ne uităm unul în ochii celuilalt, gândindu-ne la nunta noastră și la momentul în care vom spune DA”, i-a spus Ana lui Ioan.

Fructul oprit, episodul 23. Ioan, la un pas să o piardă pe Ana! Ce s-a întâmplat cu Victor
Scena cererii în căsătorie a început cu un covor de trandafir, pe care Ana l-a urmărit, iar drumul unde se încheia acesta ducea la Ioan

Însă, acesta ar fi fost ultimul episod de acest gen, căci nefericirea se abate din nou peste ei. Ajunși la Starea civilă, cu doar câteva clipe înainte de a deveni soț și soție, Ana fuge, iar Ioan se duce după ea, moment în care avea să afle că situația lor se va schimba complet.

Fructul oprit, episodul 23. Ioan, la un pas să o piardă pe Ana! Ce s-a întâmplat cu Victor
Ioan o cere în căsătorie pe Ana, însă clipa emoționantă se oprește aici, căci apar alte probleme

„Nu mă pot mărita cu tine. Nu pot Începe alături de tine cu o minciună. Nu ți-am spus adevărul. SUnt compatibilă cu Victor, am făcut testul fără să-ți spun. Iartă-mă că nu ți-am spus, dar nu știu ce să fac. Când mă uit la Victor și știu că eu am puterea să-l ajut și totuși nu pot să fac nimic pentru că sunt însărcinată”, i-a mărturisit Ana lui Ioan.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×