Fratele Mariei Ciobanu a murit: „Dumnezeu să-l ierte și să-l odihnească!”

Dan Suta   
în Stiri mondene
20/11/2019, 13:20
Fratele Mariei Ciobanu a murit: „Dumnezeu să-l ierte și să-l odihnească!”
Maria Ciobanu și-a pierdut fratele. Sursa foto: gândul.info

Ultimul frate al Mariei Ciobanu, Ilie, s-a stins din viață, iar artista se pregătește acum să îl conducă pe ultimul drum. Interpreta de muzică populară a scris un mesaj de condoleanțe pe Facebook, iar fanii i-au arătat că sunt aproape prin comentarii.

Fratele Mariei Ciobanu s-a stins din viață

Vestea a venit pe neașteptate pentru Maria Ciobanu și familia ei. Ilie era singurul frate pe care Maria îl mai avea în viață, iar acum cântăreața e nevoită să facă pregătirile pentru înmormântare împreună cu celelalte rudenii. „S-a stins din viață Ilie, ultimul meu frate. Dumnezeu să-l ierte și să-l odihnească!”, este mesajul pe care Ciobanu l-a postat pe rețeaua de socializare.

Maria Ciobanu s-a stabilit de mai mulți ani în Statele Unite ale Americii, iar recent s-a întors în România unde a participat la mai multe evenimente și chiar la un concurs muzical în memoria lui Ion Dolănescu. Ciocârlia muzicii populare românești spune că atunci când va veni clipa să închidă ochii definitiv, și-ar dori să fie îngropată în țara ei, nu în America.

Cântăreața s-a stabilit de mai multă vreme în America

„Anii trec… le-am spus copiilor mei că, dacă se întâmplă să ne ia Dumnezeu zilele să ne aducă în ţara… nu vreau acolo să ne înmormanteze, eu vreau în pământul meu”, declarase Maria Ciobanu în urmă cu ceva vreme, notează spynews.ro.

Maria Ciobanu este una dintre cele mai iubite cântărețe de muzică populară din țara noastră. Este unul din puținele nume grele ale folclorului de care românii se mai bucură, căci de-a lungul anilor s-au dus, încet-încet, marile voci ale neamului românesc. Cântăreața a făcut în urmă cu ceva ani o schimbare fundamentală în viața ei, trăind în Statele Unite, acolo unde nu i-a uitat pe români. Artista susține des concerte pentru românii care sunt stabiliți în America.

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×