Maria Ciobanu se pregătește pentru ce e mai rău: „Vreau să fiu îngropată în pământul meu”

Dan Suta   
în Stiri mondene
29/09/2019, 10:29
Maria Ciobanu se pregătește pentru ce e mai rău: „Vreau să fiu îngropată în pământul meu”
Interpreta de muzică populară s-a întors în România acum 3 săptămâni. Sursa foto: jurnalmm.ro

Ciocârlia muzicii populare românești, Maria Ciobanu, se gândește deja la moarte. Interpreta de muzică populară nu vrea să fie îngropată în America, ci în țara unde s-a născut, România. Artista a vorbit mai sincer ca niciodată despre momentul pe care nimeni nu îl poate păcăli, cel mai dureros totodată din viața unui om.

Maria Ciobanu s-a gândit la clipa morții

Recent întoarsă în țară, Maria Ciobanu a acordat un interviu pentru Antena Stars în care a vorbit despre cele mai mari provocări pe care le întâmpină ca mamă, artistă și femeie. Nu a ocolit și subiectul dureros al propriei morți și a spus că și-ar dori să fie îngropată în pământul ei, pe meleagurile unde a copilărit și s-a format ca om.

„Mai stau în America un an, doi, cât o vrea Iisus. Anii trec şi îmbătrânim şi le-am spus, dacă se întâmplă să ne ia Dumnezeu zilele, să ne aducă în ţară, că nu vreau să mă înmormânteze acolo, vreau să mă înmormânteze în pământul meu”, a declarat Ciobanu, conform click.ro.

maria ciobanu
Maria Ciobanu, alături de Mircea Câmpeanu, soțul ei. Sursa foto: unica.ro

Mircea Câmpeanu, sprijinul ei în toate zilele

Un sprijin important pentru cântăreață este soțul ei, Mircea Câmpeanu, cel care a fost căsătorit cu Ileana Sărăroiu. „A fost alături de mine şi în momentele grele, când m-au demolat şi când m-au dat afară din casă. Pe atunci eram prieteni de familie, m-a ajutat să mă mut pe Republicii, şi de acolo într-o altă casă unde am stat 23 de ani. În 2004 am găsit căsuţa asta şi mă simt foarte bine. M-am împrumutat de 20.000 €, am renovat-o, am dat totul jos până la cărămidă, am pus geamuri noi, uşi noi. Ne simţim bine, suntem bucuroşi de cuibul acesta pe care îl avem până la bătrâneţe”, a mai spus artista.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×