Fotografiile oficiale de la nunta anului au fost făcute publice de Casa Regală Britanică

Ionuţ Cataramă   
în Stiri mondene
21/05/2018, 18:27
Fotografiile oficiale de la nunta anului au fost făcute publice de Casa Regală Britanică GALERIE FOTO

Fotografiile oficiale de la nunta regală a Prinţului Harry şi a lui Meghan Markle au fost făcute publice. Una dintre fotografiile oficiale este alb-negru şi îi prezintă doar pe miri, deveniţi Duce şi Ducesa de Sussex.

Fotografiile oficiale, în număr de 3 au apărut pe contul de Twitter al Palatului Kensington, care îi reprezintă în relaţia cu presa pe Prinţii William şi Harry.

Ducele şi Ducesa de Sussex

Click sus pe galeria foto pentru a vedea imaginile

Potrivit Palatului Kensington, fotografiile oficiale ale nunţii regale au fost făcute la Windsor, de fotograful Alexi Lubomirski, după ce mirii au revenit cu trăsura la castel, după ce şi-au spus jurămintele.

Prințesa Diana a fost omagiată la tot pasul, pe parcursul nunții dintre prințul Harry și Meghan Markle! Fanii Familiei Regale au lansat nenunărate teorii pe rețelele sociale. Vezi omagiile aduse printesei Diana la nunta lui Harry au încins rețelele de socializare!

Regina Marii Britanii a participat la nunta prințului Harry cu actrița americană Meghan Markle, ocazie cu care a ales o ținută care a transmis un mesaj puternic, după cum spun experții. Vezi care a fost mesajul transmis de Regina Marii Britanii prin ținuta aleasă la nunta nepotului său!

 Zvonurile vehiculate cu luni bune înainte nunții regale s-au adeverit. Fostele iubite ale prințului Harry, apariții de infarct la nunta regală!

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×