Omagiile aduse printesei Diana la nunta lui Harry au încins rețelele de socializare!

Claudiu Ilie   
în Stiri mondene
20/05/2018, 15:56
Omagiile aduse printesei Diana la nunta lui Harry au încins rețelele de socializare!
Omagii aduse printesei Diana la nunta lui Harry

Prințesa Diana a fost omagiată la tot pasul, ăe parcursul nunții dintre prințul Harry și maghan Markle! Fanii Familiei Regale au lansat nenunărate teorii pe rețelele sociale.Cei care au urmărit nunta regală au observat că scanul lăsat liber în mini-tribuna din Capela St. George a fost rezervat Prințesei Diana, moartă într-un accident auto la Paris, în 1997. Prințul Harry avea doar 12 ani când mama lui și-a pierdut viața.

Mai mulți experți în citirea pe buze susțin că frații William și Harry au împărtășit mai multe amintiri despre mama lor în timp ce o așteptau pe Meghan să sosească la altar, transmite The Sun. Într-un moment emoționant, William a fost văzut întrebându-l pe Harry dacă își amintește ceva ce le-a spus Prințesa Diana, iar fratele mai mic i-a replicat: ”Da… Știu.”.

Nunta prințului Harry a fost plină de omagii aduse mamei sale, printa Diana

Totodată, Meghan a avut în mână un buchet cu flori de ”nu-mă-uita”. Aceleași flori au putut fi văzute și în coronițele domnișoarelor de onoare, iar pe pereții capelei vechi de 500 de ani au fost puse decorații de flori, inclusiv de trandafiri albi, pe care Diana îi adora. Muzica aleasă reflectă atașamentul lui Harry pentru mama lui, după slujbă fiind cântat imnul ”Guide Me O Thou Great Redeemer”, care a mai fost auzit și la înmormântarea Dianei.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×