Fotbalistul Tibi Șerban a ajuns la pușcarie, după ce și-a amenințat prietena cu cuțitul. Scene dramatice

Ana Chivu   
în Stiri de ultima ora
29/10/2018, 13:36
Fotbalistul Tibi Șerban a ajuns la pușcarie, după ce și-a amenințat prietena cu cuțitul. Scene dramatice
Tibi Șerban a ajuns la pușcărie!

Tibi Șerban, fost fotbalist la Ceahlăul Piatra Neamț, se află într-o situație controversată după ce și-a amenințat iubita cu un cuțit. În urma agresiunii fizice, fotbalistul a fost arestat de oamenii legii. Se pare că acesta, în urma scandalului, nu a respectat nici arestul la domiciliu, care era valabil până după finele cazului.

Tibi Șerban a primit pentru fapta comisă un an și trei luni cu executare. “Din păcate, Tibi un caz pierdut, nu mai poate fi salvat. L-a dat în primire prietena, pe care o bătea deseori. Se dezbrăca pe stradă. Tremura tot, avea spasme şi crize de epilepsie. L-a luat de multe ori Salvarea de pe stradă.“

Tibi Șerban, arestat după ce și-a amenințat și bătut prietena

Fostul fotbalist este într-o perioadă tristă din viața sa. Bărbatul a ajuns la pușcărie pentru a-și ispăși pedeapsa după ce a agresat-o pe prietena sa. Totul s-a petrecut în urma unui scandal chiar la barul prieteni sale, după ce femeia a refuzat să-i dea suma de 450 de euro. Momentan Tibi Șerban se află la Penitenciarul Vaslui, după ce a plecat din Penitenciarul Bacău la nerespectarea arestului preventiv.

Tibi Șerban
Tibi Șerban

”Când se îmbăta, ţipa: Eu sunt Tibi Şerban, care a dat gol de la mijlocul terenului cu Petrolul! L-au ajutat toţi din oraş. Pinalti l-a pus paznic la ştrand, Magiun l-a luat antrenor, iar în ultima perioadă era arbitru la minifotbal. L-au ajutat Costel Ilie, Florin Axinia, Costel Enache, foştii lui colegi de echipă.

Dar, nimic. I-au murit părinţii, iar după ce s-a prăpădit maică-sa, a vândut apartamentul. Banii i-a pierdut la păcănele. Nu voia să ştie de fosta soţie, nici de copii. Nu-şi recunoştea copiii. Este alcoolic, din păcate, iar asta de câţiva ani”, a fost declarația unui prieten a lui Tibi Șerban pentru Libertatea.

Tibi Șerban, amenințări gratuite

Din păcate, fostul fotbalist a mai fost acuzat în trecut pentru o amenințare adusă în van către un bărbat. Se pare că victima nu a lăsat lucrurile să se uite, așa că a solicitat chiar șu un ordin de restricție.

Tibi Șerban a primit atunci o pedeapsă de 3 luni cu suspendare. În urma scandalului de acum cu iubita acestuia, a primit doar un an și trei luni de închisoare, cu executare de data aceasta.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×