Înmormântare Ilie Balaci. Mama fotbalistului, răpusă de durere! Imagini emoționante

Alexandra Chivu   
în Stiri de ultima ora
23/10/2018, 15:08
Înmormântare Ilie Balaci. Mama fotbalistului, răpusă de durere! Imagini emoționante GALERIE FOTO
Imagine de la înmormântarea ”minunii blonzi” a Craiovei

Înmormântare Ilie Balaci. Mama ”minunii blonde” a Craiovei a fost răpusă de durere! Iată câteva imagini de la momentul funerar. Legenda fotbalului a încetat din viață la vârsta de 62 de ani, din cauza unui stop cardio-respirator. Înmormântarea acestuia are loc astăzi, 23 octombrie 2018 și a început în jurul orei 14:30. În acel moment, admiratorii colosalului sportiv au aprins torțe pe scările Universității Craiova. De asemenea, și oamenii domicialiați în apropiere au ieșit la balcoane și strigă în cor numele lui Ilie Balaci. Trecerea în neființă a colosalului sportiv a înmărmurit toată România. Familia acestuia este distrusă de durere.

Mama lui Ilie Balaci a avut nevoie de intervenția SMURD pentru a treia oară
Mama lui Ilie Balaci a avut nevoie de intervenția SMURD pentru a treia oară

Mama legendei Craiovei a fost vizibil afectată, abia ținându-se pe picioare. Un alt episod în care acesteia i s-a mai făcut rău a fost și în momentul în care toți s-au adunat la slujba lui Ilie Balaci, ce s-a ținut în Biserica Sfântul Ilie. Atunci, o ambulanță a sosit la fața locului, pentru a-i oferi ajutor mamei marelui fotbalist. În ultimele zile, s-a adunat o tensiune pe care niciun membru al familie nu a mai putut-o suporta.

Inmormantare Ilie Balaci. Mama acestuia a fost rapusa de durere
Mama lui Ilie Balaci, la înmormântarea fiului ei

Inmormântare Ilie Balaci. Mama legendei fotbalului a fost răpusă de durere!

Fiica cea mare a legendarului sportiv,Lorena, a spus câteva cuvinte în legătură cu decesul tatălui său. Aceasta s-a consolat cu gândul că așa a vrut Dumnezeu.”Dumnezeu aşa a vrut, să-l ia repede şi tânăr. Aseară era bine. Sunt şocată, chiar nu ştiu ce pot să zic, nu am cuvinte. Aş vrea să-i păstrăm memoria frumoasă. Ştiţi tot timpul că tot timpul nu am vrut decât îi ţin numele viu şi să fie mândru de noi, de mine şi de sora mea. Pur şi simplu cred că i-a cedat inima. Cred că asta s-a întâmplat”, a declarat Lorena.

Inmormantare Ilie Balaci. Mama acestuia a fost rapusa de durere
Fotografie de la înmormântarea legendei fotbalului

Totodată, a dezvăluit că tatălui ei îi era frică de moarte, dar că mereu a dorit să moară tânăr. ”Tatălui meu îi era frică de moarte şi spunea că va muri tânăr. Tot timpul ne-a spus asta şi îi spunea şi mamei asta. Că prefera să moară el înaintea mamei, că el nu se va descurca singur. Dumnezeu l-a iubit pentru că l-a luat repede. L-au resuscitat, nu pot decât să le mulţumesc oamenilor de la SMURD, nu avem ce să le reproşăm nimănui. Nu a răspuns la nicio manevră medicală. Nu ştim încă (nr. cauza decesului), asta puţin contează. Eu cred că Dumnezeu l-a vrut lângă el acum, azi şi de asta l-a luat lângă el”, a completat aceasta.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×