Înmormântare Ilie Balaci. Soția fotbalistului și cele fouă fiice, răpuse de durere în momentul în care sicriul a fost scos din biserică

Ana Chivu   
în Stiri de ultima ora
23/10/2018, 14:43
Înmormântare Ilie Balaci. Soția fotbalistului și cele fouă fiice, răpuse de durere în momentul în care sicriul a fost scos din biserică GALERIE FOTO
Iliie Balaci, fost mare fotbalist decedat în ziua de duminică

Ilie Balaci a murit duminică dimineață, iar slujba de înmormântare a avut loc azi, 23 octombrie 2018. Fostul fotbalist al Universității Craiova a sfârșit din viață din cauza unui infarct miocardic, dar și al unei insuficiențe respiratorii.

Vestea tragică a venit ca o bombă asupra familiei și a prietenilor, mai ales că aceștia nu se așteptau. Bărbatul în vârstă de 62 de ani a fost condus pe ultimul drum de toți oamenii care l-au venerat pentru calitățile sportive și pentru caracterul său. Cimitirul ales de familie pentru „Minunea blondă” este Cimitirul Sineasca din Craiova.

Mare de lacrimi la înmormântarea lui Ilie Balaci

Fostul mare jucător al naționalei României a decedat în urma unui stop cardio respiirator în ziua de duminică. Mari personalități ale sportului și nu numai au fost alături de trupul neînsuflețit al lui Ilie Balaci. La slujbă, fiicele fotbalistului și mama acestora au fost vizibil afectate de pierderea avută.

Fiicele lui Ilie Balaci alături de mama lor
Fiicele lui Ilie Balaci alături de mama lor

Mitropolitul Olteniei a început înmormântarea alături de un sobor de preoți. Ilie Balaci a fost condus pe ultimul drum alături de militari și fani care i-au făcut bannere cu mesaje fel de fel mai emoționante.

Mașina cu trupul neînsuflețit al lui Ilie Balaci
Mașina cu trupul neînsuflețit al lui Ilie Balaci

„El este al Craiovei, el este al Olteniei, el este al întregii Românii. Eu i-am spus mamei de duminică dimineață, de când mi-am dat seama că îl resuscitau de jumătate de oră și nu răspundea, am spus: Dumnezeu astăzi l-a vrut la el. Nu întâmplător a murit duminică, când pe acest stadion erau 30.000 de oameni.

 

Banner-ul fanilor de la înrmormântarea lui Ilie Balaci
Banner-ul fanilor de la înrmormântarea lui Ilie Balaci

Îmi pare rău pentru fotbaliștii și-ai Stelei, și-ai Craiovei, dar aceea a fost sărbătoarea lui tata. Dumnezeu a vrut ca ziua aceea să fie sărbătoarea lui, pentru că 50.000 de oameni l-au aclamat, 50.000 de oameni au aprins lumini ca el să se poată duce spre Lumină”, a spus Lorena Balaci într-o declarație chiar în ziua înmormântării tatălui său.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×