Fosta nevastă a lui Răzvan Simion și-a refăcut viața. Diana Simion a dezvăluit cine este iubitul ei

Alexa Serdan   
în Stiri mondene
10/10/2019, 09:17
Fosta nevastă a lui Răzvan Simion și-a refăcut viața. Diana Simion a dezvăluit cine este iubitul ei
Diana Simion iubește din nou. Are o relație cu un afacerist din Timișoara. Sursa foto: unica.ro

Diana și Răzvan Simion și-au spus „Adio” în urmă cu patru ani. Dacă prezentatorul de la Neatza și-a găsit repede fericirea în brațele cântăreței Lidia Buble, nu același lucru se poate spune despre fosta soție. Însă iată că a apărut soarele și pe strada ei și Diana Simion iubește din nou.

După patru ani de la divorț Diana Simion iubește din nou

Răzvan Simion și Diana au divorțat în ciuda faptului că se cunoșteau din copilăriei și erau căsătoriți de 15 ani. Nici faptul că au doi copii împreună nu a contat: Ianca (15 ani) și Tudor (11 ani). Prezentatorul de la Neatza avea deja o relație cu cântăreața Lidia Buble încă din anul 2014 așa că am putea spune că Răzvan Simion nu a suferit prea mult. Diana a fost cea mai afectată de divorț. Și-a luat cei doi copii și s-a mutat la Timișoara. Recent Diana s-a îndrăgostit de un afacerist pe care îl cunoaște de 20 de ani. Biță Radu a confirmat relația, după ce fosta soție a lui Răzvan Simion a postat câteva fotografii cu acesta pe rețelele de socializare.

„Aș prefera să nu vorbesc eu. Da, avem o relație de câteva luni. Ne cunoaștem de vreo 20 de ani, însă abia acum câteva luni ne-am revăzut, cu ocazia unui eveniment, unde am socializat și s-a întâmplat ce se întâmplă în continuare. Sunt un om simplu, nu am averi, muncesc mult, îmi place să trăiesc liniștit. Diana mă ajută, ne susținem reciproc, însă acum sunt puțin ocupat pentru că trebuie să livrez niște pachete la un azil de bătrâni și nu mai pot vorbi. Mulțumesc”, a spus iubitul Dianei Simion pentru Click!.

Diana Simion iubește din nou
Iubitul Dianei Simion este un afacerist din Timișoara. Radu Biță i-a cunoscut și copiii. Sursa foto: Facebook.com

Radu Biță se înțelege de minune cu copiii Dianei Simion

Relația dintre Diana Simion și afaceristul timișorean se pare că este una destul de serioasă. Bărbatul care deține un restaurant, dar și o cramă se pare că i-a cunoscut pe cei doi doi ai iubitei sale. Radu Biță spune că copiii lui Răzvan Simion și ai actualei sale iubite sunt cuminți și politicioși. „Cu copiii mă înțeleg foarte bine, sunt copii mega cuminți, politicoși, deștepți. Tot ce își poate dori un părinte”, a mai spus iubitul Dianei Simion.

 

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×