Fost rugbist suspectat că și-a incendiat soția și cei trei copii! Bărbatul și-a luat viața lângă mașina în flăcări. Atenție, detalii care vă pot afecta emoțional

Daniel Scripcaru   
în Stiri de ultima ora
20/02/2020, 11:48
Fost rugbist suspectat că și-a incendiat soția și cei trei copii! Bărbatul și-a luat viața lângă mașina în flăcări. Atenție, detalii care vă pot afecta emoțional
Fost rugbist suspectat că și-a incendiat soția și cei trei copii. Sursa foto: gsp.ro

O tragedie de proporții a înlăcrimat Noua Zeelandă, după ce fostul rugbist Rowan Baxter, soția sa și cei trei copii ai lor au murit într-un mod înfiorător, iar oamenii legii îl suspectează chiar pe fostul sportiv că este cel care a pus la punct tot planul macabru.

Fost rugbist suspectat că și-a incendiat soția și cei trei copii

Scena ruptă parcă dintr-un film de groază a avut loc în orașul australian Brisbane, în dimineața zilei de miercuri. Rowan și Hannah Baxter, divorțați de un an, și cei trei copii ai lor, cu vârste între 3 și 6 ani, au murit după ce mașina în care se aflau a luat foc.

Poliția investighează modul în care s-a petrecut totul, dar se pare că fostul jucător de rugby ar fi dat foc mașinii în care se afla soția lui împreună cu cei trei copii.

Bărbatul era în plin proces cu soția sa pentru custodia copilului

Presa din Australia susține că Rowan ar fi turnat benzină pe mașină și i-ar fi dat foc intenționat, iar Hannah Baxter a ieșit din mașină țipând: „A turnat benzină pe mine! Salvați-mi copiii!”. Femeia nu a mai putut fi salvată, așa că a murit la spital. Copiii nu au avut nicio șansă. Au ars de vii în mașina incendiată de tatăl lor.

Fostul rugbist în vârstă de 42 de ani a fost găsit mort lângă mașină și se pare că avea o rană pe care și-a produs-o singur, cu o armă albă, fapt neconfirmat încă de Poliție. Anchetatorii spun că femeia se afla la volan și că atunci când a ieșit din mașină era deja în flăcări.

Scena de groază i-a șocat chiar și pe anchetatori. „Încă nu este clar cum s-a petrecut totul și cum a pornit focul. Ar fi nepotrivit să-i spunem crimă, sinucidere sau incident tragic. Am văzut câteva scene terifiante, iar asta e printre cele mai dure”, a declarat Mark Thompson, inspector al Poliției din Brisbane.

Socrul bărbatului, Lloyd Clarke, tatăl lui Hannah, a avut cuvinte grele la adresa fostului său ginere. „Poate că spune că îi iubea pe copii, dar știu că mereu se spunea pe primul loc. Sper ca nenorocitul să putrezească în iad”, a fost reacția lui Lloyd.

Și cumnatul sportivului, Nat, a vorbit în termeni dur despre fostul jucător de rugby. „Sora și nepoții au fost luați de lângă mine în cel mai rău mod posibil, de către un monstru fără inimă. Toată lumea știe cât de drăguți erau sora și nepoții mei. Sora mea i-a spus soției mele că va fi un an grozav”, a fost reacția lui Nat.

Rowan Baxter s-a născut în Tauranga, Noua Zeelandă, și a jucat pentru New Zealand Warriors și Auckland Lions. Acesta deținea o sală de fitness în Brisbane, împreună cu fosta soție, iar cei doi aveau un proces pentru custodia copiilor.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×