Fost concurent de la Vocea României, suspect de coronavirus. Cezar Dometi s-a întors de curând din Germania

Dan Suta   
în Stiri mondene
03/04/2020, 18:27
Fost concurent de la Vocea României, suspect de coronavirus. Cezar Dometi s-a întors de curând din Germania
Cezar Dometi, ex-Vocea României, suspect de coronavirus. Sursa foto: captură Antena 1

Un fost concurent de la Vocea României este suspect de coronavirus. Autoritățile l-an băgat în carantină pe Cezar Dometi după ce recent s-a întors din Germania.

Cezar Dometi de la Vocea României, suspect de coronavirus

Cântărețul devenit cunoscut în al doilea sezon al Vocii de la PRO TV, după care a participat și în show-ul de la Antenă, X Factor, se plânge de condițiile pe care le-a găsit în carantină.

Bărbatul a ajuns în țară pe la Vama Cenad, iar polițiștii i-au spus că trebuie să se conformeze regulilor și să stea 14 zile în carantină.

Condițiile din carantină, groaznice

Cezar se află de 4 zile în carantină instituționalizată în Lugoj, acolo unde a găsit multă mizerie și condiții de nedescris.

„Eu am venit din Germania asumat, știind că o să fiu băgat în carantină. Am zis că 14 zile e ok. Mi s-a spus de dimineață, de cum am ajuns în vama Cenad, cum că ne vor băga în carantină în cea mai apropiată locație de unde avem domiciliul. Am semnat și o declarație pe propria răspundere cu privire la acest lucru”, își începe povestirea Cezar.

„Sunt în Lugoj și sunt în carantină instituționalizată, în ziua 4. E posibil să am COVID-19. Nu s-au făcut (încă) teste. Carantina e într-un loc greu de imaginat. Locația este în incinta liceului tehnologic „Valeriu Braniște”. La intrarea în internat este mizerie.

Focar de infecție, plus animale nedomesticite care împrăștie gunoaiele zi de zi prin curte, pentru că nu există vreo persoană care să le adune. Pe clădirea în care stăm scrie „internat”, a mai declarat fostul concurent de la Vocea României, potrivit click.ro.

Noul bilanț al românilor infectați cu coronavirus a ajuns la 3.183 astăzi, în urma celui mai nou bilanț prezentat de Ministerul Sănătății. 118 concetățeni au fost declarați morți din cauza COVID-19. Autoritățile cred că vom scăpa de starea de urgență abia din luna mai, în cele mai optimiste scenarii.

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×