Forin Salam vrea 20 de copii! Roxana Dobre a intrat în panică! ”Un fenomen trebuie să aibă mulţi copii”

Daniel Scripcaru   
în Stiri mondene
19/12/2019, 19:39
Forin Salam vrea 20 de copii! Roxana Dobre a intrat în panică! ”Un fenomen trebuie să aibă mulţi copii”
Forin Salam vrea să aibă 20 de copii.. Sursa foto: ele.ro

Florin Salam vrea cât mai mulți copii! Momentan, are doi copii din căsătoria cu regretata sa soție, Fănica, și alți trei copii cu actuala sa parteneră de viață, Roxana Dobre. Manelistul promite că nu se va opri aici, deoarece așa l-a sfătuit tatăl său, să aibă cât mai mulți copii.

Forin Salam vrea să aibă 20 de copii

Florin Salam a fost invitat în platou „Acces direct”, acolo unde manelistul a vorbit despre relaţia pe care o are cu Roxana Dobre. Florin Salam a dezvăluit că intenţionează să mai aibă copii, pentru că îşi doreşte nu mai puțin de 20 de urmaşi!

„Noi vrem. Tatăl meu mi-a spus că trebuie să am mulţi copii, pentru că un fenomen trebuie să aibă mulţi copii. Aş vrea să am 20”, a declarat Florin Salam la „Acces direct”.

Manelistul are deja cinci copii

Florin Salam a recunoscut că vrea să aibă cât mai mulţi urmaşi, care să-i moştenească talentul de artist și să îi umple sufletul de bucurie. Florin Salam și Roxana Dobre au o relație de câțiva ani. Cei doi s-au cunoscut într-un club de fițe din Capitală. Se pare că a fost dragoste la prima vedere.

Cu toate acestea, între cei doi amorezi nu a fost numai lapte și miere. Au fost mai multe scandaluri care au fost prezentate în presă, iar în urma lor mereu s-a vorbit despre divorț. De fiecare dată, Florin Salam și Roxana Dobre s-au împăcat și le-au închis gurile tuturor cârcotașilor.

Ultimul scandal a apărut între cei doi parteneri de viață în anul 2017, când în presă s-a scris că Roxana Dobre a fugit de-acasă, la fostul său iubit. Mai mult, potrivit Spynews, Roxana Dobre a fugit de acasă în brațele fostului ei iubit, Florin al lui Văncică, care este însurat și nu a plecat atunci cu mâna goală, ci cu o sumă frumușică.

Sursa citată mai sus scria că fostul model a fugit de-acasă cu nu mai puțin de 500 de mii de euro! Cei doi au trecut peste acest episod, iar acum sunt foarte fericiți împreună.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×