Florin Salam sare în ajutorul unei tinere diagnosticată cu leucemie: „Haideți să o ajutăm!”

Stefania Băcanu  
înStiri mondene
27/04/2020, 18:30
Florin Salam sare în ajutorul unei tinere diagnosticată cu leucemie: „Haideți să o ajutăm!”
Florin Salam, ajutor pentru o tânără polițistă, bolnavă de leucemie. Sursa foto: stirescu.ro

Florin Salam a fost impresionat de drama unei tinere polițiste, de numai 20 de ani, diagnosticată cu leucemie. Elena Ramona Țoapă este internată la Clinica de Hematologie a Spitalului Universitar și are nevoie urgență de sânge.

Florin Salam vrea să ajute o tânără polițistă, bolnavă de leucemie

„Haideți să o ajutăm!”, acesta a fost mesajul lui Florin Salam, postat pe pagina personală de facebook, alături de povestea tinerei Elena Ramona Țoapă, în vârstă de numai 20 de ani, diagnosticată cu leucemie.

Vrei să citești acasă, în siguranță, TAIFASURI, revista ta preferată?Abonează te ACUM doar la oficiile Poștei Române!Surprize + CD urile preferate doar pentru ABONAŢII TAIFASURI

Elena Ramona, polițista Secției 25 din Capitală, a mers la spital crezând că a contactat noul coronavirus, deoarece avea febră foarte mare, un prim simptom al infecției care a pus stăpânire pe întreaga planetă.

Testul a ieșit negativ, dar a primit un alt diagnostic, poate, la fel de dureros: leucemie.

Elena Ramona Țoapă, bolnavă de leucemie
Tânără polițistă, bolnavă de leucemie.
sursă foto: facebook

Poliția Română, alături de Elena Ramona

“Într-o după-amiază după ce s-a întors de la muncă, Ramona Elena își dă seama că are temperatură. Imediat s-a gândit la Covid, știa toate simptomele acestui virus, văzuse atâtea în misiunile la care participase în aceste zile de carantină.

Ca un polițist disciplinat și-a sunat șeful anunțându-l că nu poate ajunge a doua zi la muncă, întrucât nu se simte bine. Ulterior s-a prezentat la cea mai apropiată unitate spitalicească, având temperatura la fel de mare, 40 grade, un prim semn al Coronavirusului. Dar atât, la testul rapid rezultatele au fost negative.

Au mai urmat și alte teste care infirmă prezumția inițială, însă s-a conturat un alt diagnostic mult mai grav – Leucemie. Un diagnostic care necesită un tratament rapid și care presupune transfuzii de sânge.

Prin aceste momente a trecut și trece colega noastră ȚOAPĂ ELENA RAMONA, din cadrul Secției 25, DGPMB.
Nu este însă singură, marea familie a Poliției Capitalei dă dovadă de unitate și se mobiliează să o ajute, donând la Centrul de Transfuzie Sanguină București, str. Constantin Caracaș nr.2, sector 1.

Dacă vrei și tu, drag coleg să te alături în această campanie de donare de sânge pentru Ramona nu ai altceva de făcut decât să mergi la Centrul de Transfuzie Sanguină București și să spui că donezi pentru Țoapă Elena Ramona, internată la Clinica de Hematologie a Spitalului Universitar.

Sângele înseamnă viață în aceste clipe pentru Ramona!

De asemenea, orice sumă de bani este binevenită, pentru tratamentul ei, iar acest lucru se poate realiza prin donarea în contul Raiffeisen Bank RO56RZBR0000060020615280, deschis pe numele colegei noastre”, acesta este mesajul Poliției Române.

Te-ar mai putea interesa și:
    Închide ×