Florin Salam, prins în fapt de nevastă. Ce a făcut Roxana Dobre când s-a întors manelistul acasă

Stefania Băcanu   
în Stiri mondene
25/04/2020, 20:08
Florin Salam, prins în fapt de nevastă. Ce a făcut Roxana Dobre când s-a întors manelistul acasă
Florin Salam, prins în fapt de nevastă

Florin Salam a venit acasă cu cinci sticle de vin, ca să nu bea la bufet. L-a prins nevasta și i le-a golit pe toate în chiuvetă. Manelistul s-a enervat și s-a mai dus o dată la bufet. De data asta s-a întors acasă cu șase sticle, dar reacția Roxanei a fost aceeași. Salam a povestit întâmplarea pe TikTok.

Florin Salam, prins de nevastă. Reacția Roxanei

Florin Salam a intrat și el în rândul utilizatorilor de TikTok, cea mai nouă rețea de socializare, și este foarte activ. Postează des clipuri video pentru a-și ține fanii aproape.

Unul dintre clipuri i-a amuzat teribil pe fanii manelistului și, pe bună dreptate, pentru că Florin Salam a fost prins de nevastă și pedepsit. „Regele” manelelor a avut poftă de vin, așa că s-a dus la bufet, a luat cinci sticle și a venit să bea acasă.

Numai că, Roxana Dobre, soția lui, i-a dat planurile peste cap. I-a vărsat toate sticlele în chiuvetă.

Manelistul a plecat după alte sticle de vin

Supărat și nervos, Florin Salam a plecat din nou la bufet să cumpere alte sticle de vin. S-a întors acasă, dar de data asta, cu șase sticle. Nu a avut noroc, pentru că Roxana a fost pe fază, i le-a luat și pe acelea și le-a golit în chiuvetă. Manelistul s-a făcut foc și pară.

„Unde se găsește pileală…am fost la bufet, mi-am luat 5 sticle de vin și m-am dus acasă, m-a prins nevasta, mi-a vărsat sticlele în chiuvetă. M-am enervat, îți dai seama”.

M-am reîntors la bufet, am luat 6 sticle de vin, am venit cu ele acasă, să nu beau acolo, să nu iasă scandal. M-a prins nevastă-mea, mi-a vărsat sticlele în chiuvetă, m-am supărat și mai tare, pune-te în locul meu. M-am reîntors la bufet foarte nervos” a spus Florin Salam, pe contul lui de TikTok.

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×