Florin Salam, internat în SUA. Prima reacție a Roxanei Dobre

Bogdan Solomon   
în Stiri mondene
25/11/2019, 12:15
Florin Salam, internat în SUA. Prima reacție a Roxanei Dobre
Florin Salam trece prin noi probleme de sănătate. Sursa foto: click.ro

Florin Salam are parte de noi probleme de sănătate după cele care i-au dat serioase bătăi de cap în ultimele luni. Îndrăgitul interpret de manele s-a văzut nevoit să-și anuleze mai multe cântări și, în plus, a ajuns din nou pe mâna medicilor din Statele Unite ale Americii. Dezvăluire a fost făcută chiar de soția sa, Roxana Dobre, printr-un mesaj postat pe rețelele de socializare.

Roxana Dobre anunță că Florin Salam este din nou internat în SUA

Bună seara. Sunt întrebată de foarte mulți fani dacă este adevărat. Da, Florin e internat la un spital din America. Atât vă pot spune momentan”, a scris partenera de viață a lui Florin Salam, fără a oferi mai multe amănunte în legătură cu starea de sănătate a manelistului.

Numeroasele evenimente la care a luat parte în ultima perioadă și-au spus cuvântul asupra cunoscutului cântăreț, care a decis că este momentul potrivit să ia o pauză. De altfel, cea mai recentă ipostază în care a fost surprins acesta la metrou le-a dat fanilor serioase motive de îngrijorare. Imaginile datează din luna iunie și ni-l prezintă pe Florin Salam într-o formă nu tocmai bună, ținându-se cu ambele mâini de o bară a vagonului în care se afla.

Betty Salam susținea că tatăl său este bine

La acea vreme, Betty Salam, fiica manelistului, a ținut să-i liniștească pe fani, precizând că tatăl său este bine și nici nu se gîndește să renunțe la muzică.  În plus, tânăra a negat vehement informațiile potrivit cărora cântărețul ar fi trecut printr-o intervenție chirurgicală dificilă.

E foarte bine, adică nu arată de 40 de ani, e un om matur, într-adevar, dar eu de fiecare dată când îl văd, îl văd ca pe un prieten de al meu, pentru că așa l-am considerat eu de când sunt mică. Să zic că s-a schimbat, nu știu, ar vrea ceva mai mult de la viață, în sensul ăsta, adică să fie totul mai organizat, eu pentru chestia asta îl apreciez, că a ales să facă lucrul ăsta.

 Nu s-a operat, este bine, dar un om cand muncește foarte mult, el a muncit de la 15 ani până la vârsta asa în fiecare zi și de cinci ori pe zi. Eu consider că el a muncit cel mai mult de la noi din țară și nu că este tatăl meu, dar avea nevoie de o pauză ca să se poată ocupa și de el și de sănătatea lui, pentru că dacă stai să te gândești, sănătatea e pe primul plan, a declarat Betty Stoian pentru Antena Stars.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×