Florin Salam, bunic pentru a doua oară. Fiul manelistului a confirmat vestea

Alexa Serdan   
în Stiri mondene
25/02/2020, 15:51
Florin Salam, bunic pentru a doua oară. Fiul manelistului a confirmat vestea
Manelistul Florin Salam va deveni bunic pentru a doua oară. Sursa foto: Instagram.com

Manelistul Florin Salam se pregătește să devină bunic pentru a doua oară. Fiul său Dani Stoian a confirmat vestea frumoasă și a postat pe rețelele de socializare o imagine cu un test de sarcină pozitiv și a dezvăluit cine este femeia care va aduce pe lume un copil în familia artistului de muzică de petrecere.

Florin Salam, din nou bunic. Dani Stoian și iubita lui Mihaela, părinți pentru prima oară

Cântărețul de muzică de petrecere Florin Salam va deveni anul acesta bunic pentru a doua oară după ce iubita fiului său Dani a rămas însărcinată. Cel care a împărtășit vestea cu fanii a fost chiar fiul manelistului care a publicat pe o rețea de socializare un test de sarcină pozitiv, dar și o imagine cu viitoarea mămică.

„Mămica meaa”, a scris Dani Stoian în dreptul unei imagini în care apare împreună cu iubita sa Mihaela David. Asta înseamnă că fiul manelistului va deveni tată pentru prima oară, iar Florin Salam bunic pentru a doua oară după ce Betty Salam a adus pe lume un băiețel pe 1 octombrie 2018.

Bat clopote de nuntă pentru Dani Stoian și iubita sa Mihaela David?

Dani Stoian o numește pe iubita sa Mihaela „soție” așa că nu este exclus ca în curând să-i ceară mâna și să se căsătorească, mai ales acum că vor deveni părinți. Nu se știe care este sexul bebelușului sau când va veni pe lume acesta, dar cu siguranță fiul manelistului va dezvălui aceste lucruri mai devreme sau mai târziu.

Reacțiile fanilor nu au întârziat să apară și i-au felicitat pe Dani Stoian și Mihaela pentru viața minunată care crește în pântecele femeii. „Nepoții mei părinții anului 2000”, Să fie într-un ceas bun! Doamne ajută!🙏 Să fiți sănătoși și ăs vă bucurați de el” sau „Esteeeee cei mai frumoși părinți. Să fie cu noroc” sunt doar câteva dintre comentariile primite de fiul lui Florin Salam pe pagina de Facebook. 

Mihaela David a postat aceeaşi fotografie pe pagina sa de socializare, dar a optat pentru o altă descriere. „Mommy and daddy”, a scris bruneta în dreptul imaginii, iar aprecierile și comentariile au început să „curgă”.

Ce spune Betty Salam despre fiul său Matthias Ștefan

Betty Salam și Cătălin Vișănescu au devenit pentru prima oară părinți în urmă cu mai bine de un an, dar nu se opresc aici. Fiica manelistului a adus pe lume un băiețel pe nume Matthias Ștefan căruia i-a organizat încă din timpul nașterii camera, cât și o garderobă impresionantă.

Frumoasa artistă a adus pe lume primul copil la puțin timp după ce a făcut majoratul. Betty Blue, așa cum și-a luat numele pe scena muzicală, a fost aspru criticată pentru că a devenit mamă la o vârstă atât de fargedă, dar se gândește să mai facă și alți copii.

„Am fost egoistă, recunosc, acum câțiva ani, dar m-am schimbat, în primul rând mă gândesc la el, apoi la noi. Am avut câteva defecte înainte, dar m-am schimbat. Ne trezim, ieșim afară, mă duc să-l plimb, e o zi frumoasă, liniștită, o viață frumoasă. 

Nu mă interesează dacă ne judecă lumea, dar nu trebuie să schimbi absolut nimic. Vreau să am o viață ok și să fim cât mai fericiți. Asta nu înseamnă că acum nu trebuie să mai ieșim. Eu sunt aia mai panicată, nu el, el încearcă să-și controleze stările astea, dar nu a fost cazul, pentru că Matthias este un copil foarte cuminte.

Este un tată foarte bun, foarte grijuliu. El și-a dorit fată, eu mi-am dorit băiat, deci a fost după inima mea”, declara Betty într-un interviu în urmă cu mai bine de jumătate de an, relatează wowbiz.ro.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×