Florin Salam a încălcat izolarea după întoarcerea din Germania: ”Luăm o gură de aer în fața blocului”

Alexa Serdan   
în Stiri mondene
30/03/2020, 16:37
Florin Salam a încălcat izolarea după întoarcerea din Germania: ”Luăm o gură de aer în fața blocului”
Manelistul Florin Salam a părăsit carantina cu 2 zile mai devreme. Ce amendă riscă. Sursa foto: Instagram.com

Florin Salam a susținut mai multe concerte în Germania în ultima perioadă, iar când s-a întors în țară a intrat în izolare la domiciliu pentru 2 săptămâni, însă manelistul a trișat și a ieșit în fața blocului să-și aștepte iubita care se întorcea de la cumpărături.

Manelistul Florin Salam a părăsit carantina cu 2 zile mai devreme. Ce amendă riscă

Regele manelelor riscă acum o amendă usturătoare pentru încălcarea măsurii impuse de autorități. Florin Salam a părăsit domiciliul cu 2 zile mai devreme decât ar fi trebuit, motiv pentru care riscă să fie amendat cu suma de 5.000 de lei.

Manelistul a ieșit echipat corespuzător având în vedere situația cu care ne confruntăm. Masca de protecție și mănușilor nu au lipsit din „ținuta” manelistului care a mărturisit că a ieșit în fața blocului să ia o gură de aer.

„Luăm o gură de aer în fața blocului. E un lucru rău din punct de vedere al situației, dar e un lucru bun pentru că stăm mai aproape de familie. Din ceva rău poate să iasă și un lucru bun până la urmă”, a spus Florin Salam pentrucancan.ro.

Mesajul pe care l-a transmis Florin Salam fanilor săi

Având în vedere că pandemia de coronavirus a pus stăpânire și pe țara noastră, vedetele au fost obligate să renunțe la concerte și spectacole petrecând mai mult timp acasă. Florin Salam este de părere că tot ce contează perioada aceasta este sănătatea și grija pentru copii.

Vedeta a ținut să le transmită și un mesaj fanilor săi cărora le-a transmis de asemenea, sănătate și să aibă grijă de ei. În plus, Florin Salam a postat pe rețelele de socializare mai multe clipuri în care cântă alături de fiica sa și a Roxanei Dobre, Jacqueline Maria, bucurându-se astfel de timpul petrecut alături de cei dragi.

„Mulțumim lui Dumnezeu că suntem bine. Să fim sănătoși în continuare pentru că avem copii și trebuie să avem grijă de ei.

Noi am trăit viața, dar trebuie să trăiască și copiii noștri. Iar fanilor mei le transmit multă sănătate și să aibă grijă de ei”, a mai spus manelistul, potrivit sursei menționate.

Se pare că lucrurile merg în direcția cea bună în relația celor doi care se gândesc foarte serios să mai facă un copil și să egaleze numărul băieților cu cel al fetelor. Florin Salam și iubita sa sunt împreună din vara anului 2014 și au 3 copii: Jacqueline Maria, Rania și Simon Ștefan.

Pe de altă parte „Regele manelelor” este și bunic după ce fiica sa din prima căsnicie, Betty Blue, a născut un băiețel pe 1 octombrie 2018. În curând Florin Salam va deveni bunic pentru a doua oară pentru că iubita fiului său Dani este însărcinată.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×