Florin Piersic, zi de naștere sărbătorită la Londra! „E un vis al meu!”

în Stiri de ultima ora
24/01/2020, 13:34
Florin Piersic, zi de naștere sărbătorită la Londra! „E un vis al meu!” GALERIE FOTO
Actorul Florin Piersic merge să „joace” pentru românii din Marea Britanie. Sursa foto - hepta.ro

Florin Piersic își sărbătorește în acest an ziua de naștere tocmai la Londra! Peste 400 de persoane și-au anunțat deja prezența la un show care se anunță de zile mari. Pe 27 ianuarie, maestrul împlinește 84 de ani.

Florin Piersic, zi de naștere sărbătorită la Londra!

De ziua lui de naștere, Florin Piersic vrea să îi facă fericiți pe cei din diasporă. Le-a pregătit o surpriză frumoasă românilor din Marea Britanie: două evenimente excepționale, pe 2 februarie, la Leicester Square Theatre și la Soho Theatre.

Astfel, pe lângă numărul impresionant de români care s-au anunțat la evenimente, show-ul are parte și de câteva momente care vor scrie istorie. La rândul lor, oamenii care merg la spectacol i-au pregătit o surpriză actorului

„E un vis al meu!”

De remarcat că este cea de-a treia întâlnire a celebrului artist cu românii din Marea Britanie. Show-ul de anul acesta are loc după vizita din 2009, când  cele două spectacole din cadrul proiectului Povești spuse-n românește au fost sold out.

Este totuși pentru prima oară când actorul își serbează ziua de naștere, iar emoția, de toate părțile, este la cote maxime.

„Nu am văzut pe nimeni în stare să aducă sala de la lacrimi, la hohote de râs, în același minut”, a scris Inno Brezeanu, român stabilit la Londra.

„Un OM minunat, cu o inimă tânără. Vârsta e doar un număr”, a zis și Marcela Albu, de asemenea un român care trăiește acum în capitala Marii Britanii.

„Sunteți o mare valoare, maestre!”, a afirmat și Dorina Pilat, o altă româncă înrădăcinată aucm în Londra.

Florin Piersic nu a ratat ocazia și a transmis și el un mesaj. „Ce poate fi mai minunat decât faptul o să ne îmbrățișăm și o să fim împreună?

E un vis al meu”, le-a spus, la rândul său, actorul Florin Piersic românilor din Marea Britanie.

 

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×