Florin Piersic s-a fotografiat cu Theodor Paleologu. Actorul e total schimbat la cei 83 de ani pe care îi are – FOTO

Dan Suta   
în Stiri mondene
07/10/2019, 08:46
Florin Piersic s-a fotografiat cu Theodor Paleologu. Actorul e total schimbat la cei 83 de ani pe care îi are – FOTO
Florin Piersic, complet schimbat la 83 de ani. Sursa foto: TVR

Marele actor Florin Piersic s-a fotografiat recent cu Theodor Paleologu, candidatul Partidului Mișcarea Populară la alegerile prezidențiale. Actorul în vârstă de 83 de ani este complet schimbat. Vârsta începe să se vadă pe chipul Mărgelatului, însă acesta nu și-a pierdut vigoarea și carisma, căci afișează mereu zâmbetul pe buze și are mereu de spus o vorbă bună, indiferent de interlocutor.

Florin Piersic a slăbit destul de mult

Presa mondenă a scris în ultimii ani că Florin Piersic nu ar sta tocmai bine cu sănătatea, ba chiar că ar avea nevoie de ajutorul familiei pentru a se deplasa. Actorul din Cluj a negat de fiecare dată toate aceste zvonuri și a spus că sunt de multe ori exagerări pe care le fac jurnaliștii de dragul tirajului ori a rating-ului.

Din imaginea postată pe Internet, cea în care Piersic apare alături de Paleologu, se poate observa totuși că marele actor a slăbit vizibil. Oamenii au remarcat că acesta este complet schimbat la față, aproape piele și os. Dacă ar fi trecut prin ceva grav, cu siguranță actorul ar fi spus-o de mult, în stilul lui caracteristic, deci publicul nu are de ce să își facă griji… deocamdată.

Florin Piersic
Piersic s-a fotografiat alături de unul dintre candidații la prezidențiale, Theodor Paleologu. Sursa foto: știripesurse.ro

Piersic și-a ajutat colegii de breaslă cu bani

Într-un interviu de acum trei ani acordat pentru agenția de știri MEDIAFAX, Florin Piersic a deplâns soarta actorilor din România. Artistul clujean a declarat că îi ajută pe unii din colegii de breaslă cu bani, având în vedere că statul nu îi ajută așa cum ar merita sau cât ar merita.

„E păcat pentru colegi de-ai, care-mi spun: Uite, o ducem greu!. Eu, Florin Piersic, dau o declaraţie, eu sunt unul dintre cei care trimit bani colegilor mei care n-au decât posibilităţi nule. Nu-i păcat de ei?”, a declarat Piersic pentru mediafax.ro.

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×