Florin Piersic, mesaj acid după ce a fost criticat pentru că s-a fotografiat cu Pomohaci

Dan Suta    Cristiana Astefanoaiei   
în Stiri mondene
22/08/2019, 11:38
Florin Piersic, mesaj acid după ce a fost criticat pentru că s-a fotografiat cu Pomohaci
Florin Piersic le-a închis gura răutăcioșilor. Sursa foto: Youtube

Florin Piersic a postat un mesaj acid după ce oamenii au comentat fotografia apărută în spațiul public cu el și Pomohaci. Cei doi s-au fotografiat și filmat recent, iar internauții au ținut să îi amintească actorului de 83 de ani din Cluj despre controversele care îl înconjoară pe fostul preot. Piersic le-a spus răutăcioșilor că sunt ca niște hiene și nu mai au nimic sfânt pe lume.

Florin Piersic le răspunde cârcotașilor

Piersic spune că nu a refuzat niciodată pe nimeni atunci când i-a cerut o poză cu el. Actorul a spus că fotografia a fost făcută la solicitarea lui Cristian Pomohaci și că nu ar fi îndrăznit să îl refuze pentru că nu are astfel de atitudini cu persoanele care vor să păstreze o amintire cu el. Piersic și-a continuat apoi pledoaria.

Actorul a spus, referitor la acuzațiile că era băut, că nu a consumat în toată viața lui 5 sticle de vin. Maestrul filmului românesc mai spune că acum înțelege amărăciunea pe care o simțeau Radu Beligan, Ion Lucian și Dem Rădulescu, cei care refuzau să mai dea interviuri în ultima perioadă a vieții lor pentru că se săturaseră de urâțenia pe care a căpătat-o lumea, dar mai ales o parte a presei.

„Sunteți ca niște hiene, disperați să răspândiți vești”

„Sunteți ca niște hiene, disperați să răspândiți vești că sunt bolnav, eventual că sunt pe moarte. Sunteți în criză de subiecte de senzație?! Să vă fie rușine vă spun celor ce nu știți ce să mai speculați, să mă puneți la zid! Și asta de ce? Pentru că găsiți fraieri care să „pună botul”. Nu mai aveți nimic sfânt pe lume!”, a scris Florin Piersic pe Facebook.

„Aflu de prin ziare că sunt fotografii și o filmare cu mine și Pomohaci, că suntem nu numai buni prieteni „de spriț”, ci sunt un membru al familiei lor și tot așa. Mai întâi de toate, eu n-am fost prieten „de spriț” cu nimeni. N-am avut chestiile astea cu sprițul și cu restaurantele și asta vă pot spune toți colegii mei, care mai sunt în viață. Nu cred că în toată viața mea am băut mai mult de cinci sticle cu vin. În al doilea rând, pe Pomohăci l-am întâlnit atunci pentru prima dată și cred și ultima. De unde până unde „mare prietenie”?!”, a mai scris Piersic.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×