Florin Pește îi ia partea Vulpiței. Ce se află în spatele succesului Veronicăi Stegaru, de fapt

Dan Suta   
în Stiri mondene
08/05/2020, 15:45
Florin Pește îi ia partea Vulpiței. Ce se află în spatele succesului Veronicăi Stegaru, de fapt
Vulpița, alături de Raffaello, în cel mai nou videoclip, intitulat „Îndrăgostiți lulea”

Cunoscutul impresar Florin Pește i-a luat apărarea Vulpiței după ce aceasta s-a trezit cu înjurături și critici în mediul online după ce a scos a doua sa melodie, chiar dacă nu se remarcă prin cine știe ce calități vocale.

Florin Pește explică de ce e Vulpița în topurile de pe Youtube: „Trending-ul nu este despre muzică”

Noul succes al vedetei de la Acces direct i-a indignat pe români. Foarte mulți cred că trending-ul de pe Youtube a devenit un circ și persoanje ca Veronica, paralele cu muzica, nu ar avea ce căuta în topurile muzicale.

Ce se află, de fapt, în spatele succesului fetei care apare zi de zi în emisiunea Mirelei Vaida? Pește susține că nu există niciun mister și că Veronica este printre primele poziții ca importanță pe Youtube strict datorită personalității sale și a muncii pe care a depus-o.

„Să ne inflamăm când nu este Salam pe locul unu”

Impresarul a scris în mediul online un lucru pe care, într-adevăr, românii l-au uitat: Youtube-ul nu este o rețea de muzică, o platformă creată exclusiv pentru muzică, ci o rețea video de socializare în care trending-ul poate fi ocupat de orice videoclip, chiar și de parodii.

„Bă’ chiar nu mai suport prostia asta că dacă e Vulpița pe locul unu în trendig suntem un popor de proști. Păi dacă e Jador, Culiță sau Carmen de la Sălciua suntem mai inteligenți? În primul rând, trending-ul de pe Youtube nu e despre muzică, ci despre orice clip din oricare categorie care este viral”, a notat Pește.

„Dacă tot ne place maneaua, măcar să ne inflamăm în halul ăsta când nu este Salam pe locul unu, probabil singurul artist de acest gen. Sper să nu deranjez pe nimeni, dar să dăm Cezarului ce e al lui. Așa că lăsați-o mai ușor cu prostia asta că “vai ce țară de proști suntem că e aia pe locul unu și nu e ăla”, a adăugat acesta.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×