Florin Pastramă și Brigitte și-au făcut implant de păr în Turcia, înainte de nuntă

Catalin Nae    Dan Suta   
în Stiri mondene
23/06/2019, 18:06
Florin Pastramă și Brigitte și-au făcut implant de păr în Turcia, înainte de nuntă
Florin Pastramă și Brigitte, implant de păr înainte de nuntă. Sursa foto: La Măruță, PRO TV

Florin Pastramă și Brigitte s-au tunat înainte de nuntă. Cei doi foști concurenți de la Ferma vedetelor și-au făcut implant de păr în Turcia ca să arate impecabil la evenimentul pe care îl așteaptă cu nerăbdare. Ca să îl încurajeze și să-l motiveze pe Florin, Brigitte a spus că își va face și ea implant de păr după ce la Fermă s-a plând de podoaba lui capilară.

Florin Pastramă și Brigitte, implant de păr în Turcia

Cei doi au glumit pe seama operațiilor estetice. Într-un reportaj realizat de emisiunea „La Măruță”, Brigitte și Florin se înțepau reciproc până când cel din urmă i-a sugerat brunetei sî își micșoreze buzele. În acel moment, Brigitte i-a spus că arată oribil și că nu se poate prezenta la nuntă cu fire de păr lipsă.

Cu toate că Brigitte se impune în mod vizibil în căsnicia dintre cei doi, Florin continuă să spună că el este șeful și că face ce îl taie capul fără să țină cont de nimic. Acesta a dezvăluit în emisiunea de la PRO TV difuzată oe 20 iunie că amândoi muncesc din plin pentru a avea un copil. Pastramă a spus că ar fi foarte fericit dacă Brigitte ar rămâne însărcinată și s-a plâns că partenera lui este ahtiată după partide de amor, că vrea de 3 ori pe zi, iar el nu face față.

Florin a fost însoțit de Brigitte la clinica estetică. Sursa foto: La Măruță, PRO TV

„Brigitte vrea de trei ori pe zi, eu nu pot”

„Mereu când îl spăl pe cap îi cad câte 100 – 200 de fire de păr. Sună pe altcineva să vină să te spele pe cap, pe Otniela. Îți dau numărul de telefon?”, s-a plâns Brigitte de aspectul părului iubitului ei. „Peste tot eu sunt șeful. Ultimul cuvânt în casă eu îl am. La mine căsătoria nu e o joacă, pentru mine este pentru prima și ultima dată.

Ne străduim să rămână însărcinată, e greu cu Brigitte, vrea de 3 ori pe zi, eu nu pot. Ea e foarte geloasă, dar nu îmi caută în telefon. Avem amândoi aceeași parolă și nu avem nimic de ascuns”, a susținut Florin după ce Brigitte l-a pus la colț.

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×