Florin Pastramă a dus-o pe Brigitte la mormântul tatălui său: ”Ea mi-a readus fericirea în viață”

Alexa Serdan    Cristiana Astefanoaiei   
în Stiri mondene
01/10/2019, 14:03
Florin Pastramă a dus-o pe Brigitte la mormântul tatălui său: ”Ea mi-a readus fericirea în viață”
Florin Pastramă și-a pierdut tatăl în 2008. Părintele afaceristului a suferit un infarct. Sursa foto: b1.ro

Florin Pastramă și-a pierdut tatăl în urmă cu 11 ani, dar nu încetează să meargă la mormântul lui. Afaceristul merge în fiecare duminică la Biserică și apoi la cimitir unde aprinde o lumânare. Duminica care tocmai a trecut Florin Pastramă și-a dus soția la locul unde se odihnește tatăl său.

Florin Pastramă nu l-a uitat pe tatăl său. Brigitte l-a însoțit duminică la mormânt

Florin Pastramă nu poate trece peste moartea tatălui său chiar dacă au trecut circa 11 ani. Părintele afaceristului a încetat din viață în 2008 după ce a suferit un infarct, fără să știe că este bolnav. Florin merge în fiecare duminică la Biserică și apoi la mormântul tatălui său unde face curat, aprinde o lumânare și se roagă. De data aceasta Brigitte Pastramă l-a însoțit, iar afaceristul a mărturisit că se simte binecuvântat.

„Pentru că ești viu în sufletul meu, am hotărât ca în această după-masă frumoasă de duminică să te vizitez și să îți povestesc, tăticul meu iubit, cât de mult m-a binecuvântat Domnul anul acesta, mai ales sufletește?❤️. Pentru că ea, Brigitte Pastramă mi-a readus fericirea, fericire care a dispărut atunci când tu ai plecat”, a scris afaceristul pe contul de Facebook.

Afaceristul și-a pierdut tatăl în 2008
Florin Pastramă și-a dus soția la mormântul tatălui său. Sursa foto: Facebook.com

Florin Pastramă a avut o copilărie lipsită de griji, însă după moartea tatălui său au apărut problemele

Florin Pastramă a povestit în urmă cu câteva luni despre copilăria sa. Afaceristul a mărturisit că nu i-a lipsit absolut nimic, iar părinții îi cumpărau lui, dar și fraților tot ce visau. Florin Pastramă mai are un frate și 3 surori, dintre care ultimele sunt gemene. „Am fost ţinut mai mult decât în puf, nu apucam să spun că vreau ceva şi a doua zi primeam”, a mărturisit soțul lui Brigitte, conform click.ro.

Afaceristul s-a maturizat după ce și-a pierdut tatăl și a fost nevoit să renunțe la jobul pe care îl avea în notariat și a preluat frâile afacerii conduse de părintele lui. Florin a declarat că nu i-a fost deloc ușor și că întâmpinat ceva probleme. „Dacă eu sunt bun şi corect, credeam că aşa e toată lumea. Nu. Atunci au început problemele noastre. Atunci a început să se zvonească tot felul de lucruri despre familia mea. Atunci am văzut ce înseamnă răutatea omenească. Apoi am devenit capul familiei, ştiam toate afacerile şi să ma implic 100%”, a completat Florin Pastramă.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×