Brigitte și Florin Pastramă, nababi! Și-au făcut un mini-complex rezidențial lângă București, iar suma pentru o vilă e considerabilă – FOTO

Dan Suta   
în Stiri mondene
26/09/2019, 11:13
Brigitte și Florin Pastramă, nababi! Și-au făcut un mini-complex rezidențial lângă București, iar suma pentru o vilă e considerabilă – FOTO
Brigitte și Florin Pastramă trăiesc bine din imobiliare. Sursa foto: PRO TV

Brigitte și Florin Pastramă o duc foarte bine după ce au încasat sume frumușele de bani din aparițiile televizate, în special în urma participării în reality-show-ul Ferma de la PRO TV. Soții Pastramă au un cartier de vile în comuna Ștefăneștii de Jos de lângă București și nu au niciodată grija banilor, căci din imobiliare îți poți asigura un trai liniștit.

Brigitte și Florin Pastramă trăiesc din imobiliare

Mulți se întrebau cu ce se ocupă Florin Pastramă, din ce îți câștiga existența până să ajungă la Fermă. Ei bine, fostul partener al Ralucăi Podea s-a apucat de construit un cartier de vile în comuna ilfoveană în anul 2018. A ajuns la un număr total de 7 vile, iar sumele pe care le cere pentru case nu sunt de ici, de colo.

Florin se bucură de priceperea lui Brigitte Sfăt, cunoscută pentru implicarea în domeniul construcțiilor. De altfel, fosta nevastă a lui Ilie Năstase este omul-cheie, partenerul perfect de afaceri pentru soțul ei, căci bruneta are experiență în amenajările interioare. Cei doi sunt foarte ambițioși și vor să construiască inclusiv un bloc de locuințe în sectorul 2 al Capitalei, scrie click.ro.

brigitte florin pastramă
Așa arată casele construite de celebrul cuplu. Sursa foto: click.ro

Vilele pe care le dețin cei doi în Ștefănești, construite în zece luni

Prețul pentru o casă cu patru camere și o suprafață de 130 de metri pătrați ajunge la aproape 80.000 de euro, mai scriu cei de la click.ro. „Construiesc cu soţul meu.  Eu mă implic în partea de amenajare a interioarelor pentru că am experienţă, doar ştiţi că mi-am mobilat şi am făcut singură designul pentru toate casele mele. Vilelele din Ştefăneştii de Jos au fost făcute cam în zece luni şi au fost scoase deja la vânzare”, a declarat Brigitte pentru cotidianul tabloid.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×