Florin Cîțu, premierul desemnat, veste bună pentru toți românii: „Adeverința de venit va fi transmisă în format electronic”

Cristiana Astefanoaiei    Narcis Rosioru   
în Stiri mondene
02/03/2020, 10:53
Florin Cîțu, premierul desemnat, veste bună pentru toți românii: „Adeverința de venit va fi transmisă în format electronic”
Florin Cîțu, premierul desemnat, veste bună pentru toți românii: "Adeverința de venit va fi transmisă în format electronic". Sursa foto: Hepta

Florin Cîțu, premierul desemnat, a anunțat, luni, prin intermediul unui mesaj pe Facebook, faptul că adeverința de venit va fi transmisă în format electronic tuturor instituțiilor aflate în subordinea Ministerului Muncii.

Flroin Cîțu, despre adeverința de venit

Cîțu a postat luni un mesaj pe rețeaua de socializare prin care afirmă că s-a ținut de promisiune și a eliminat curieratul între instituții.

Astfel, de acum încolo, Ministerul Muncii va transmite, în format electronic, adeverințele de venit către instituțiile aflate în subordinea Ministerului.

„V-am promis și ne ținem de cuvânt. Astăzi încă o veste bună pentru TOȚI românii. Fără curierat între instituții! Adeverință de venit va fi transmisă în format electronic instituțiilor din subordinea Ministerului Muncii.

Românii nu trebuie sa facă servicii de curierat între instituțiile statului”, a scris premierul desemnat pe Facebook.

Premierul desemnat anunță ca țara noastră se împrumută mai ieftin

Florin Cîțu a precizat că sistemul informatic ce va permite ca adeverința de venit să fie transmisă în format electronic este dezvoltat de Ministerul Finanțelor Publice, instituție la conducerea căreia se află momentan premierul desemnat.

„Sistemul informatic este dezvoltat și administrat de Ministerul Finanțelor Publice si pregătit să trimită adeverința de venit în format electronic”, a mai precizat Cîțu.

Totodată, premierul desemnat a profitat de ocazie pentru a  se lăuda cu faptul că țara noastră se împrumută tot mai ieftin.

„În același timp, ne împrumutăm mai IEFTIN în lei în fiecare zi și la dobânzi NEGATIVE în euro. ECONOMISIM bani și CREȘTEM puterea de cumpărare a generațiilor viitoare”, a încheiat Florin Cîțu.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×