Florin Busuioc, foto de ultimă oră publicată de colegii actorului

Ana Chivu   
în Stiri de ultima ora
29/11/2018, 21:52
Florin Busuioc, foto de ultimă oră publicată de colegii actorului
Florin Busuioc, din ce în ce mai bine!

Florin Busuioc este din ce în ce mai bine. Se pare că pericolelel au trecut, conform mesajului și fotografiei postate de colegul și prietenul său pe un site de socializare. Acesta apare în poză înconjurat de prietenii cu care umple serile de teatru cunoscătorilor de artă.

Mesajele de la postarea din spațiul virtual sunt pline cu urări de bine și de însănătoșire grabnică pentru iubitul și longevivul prezentator al rubricii de meteo. ” Două mâini dibace pot salva o viață ❤️? „, ” O veste foarte bună pe care o așteptam. Multă sănătate! „, au fost unele din mesaje.

Florin Busuioc, din ce în ce mai bine!

Vestea că Busu a făcut un infarct chiar pe scena, la Filarmonica din Craiova. Cei prezenți au fost uluiți de faptul că medicii de pe ambulanță au fost nevoiți să îl resusciteze de 3 ori. „Florin Busuioc a venit la spital în stare foarte gravă. A avut un vas mare de sânge complet obturat la inimă. După ce i-am montat un stent, putem spune că pacientul se simte mult mai bine. Are tensiunea 12.7, dar este în continuare intubat şi ventilat mecanic, starea lui generală fiind monitorizată de aparate.

Nu este conştient, fiind în continuare sedat. Dacă nu se făcea această procedură în regim de urgenţă, şansele de supravieţuire ar fi fost minime. Din păcate, aici la clinică, noi nu aveam personal medical suficient. Operaţia a durat puţin, dar mobilizarea a fost mai grea”, a spus Paul Trașcă pentru Click. Florin Busuioc se simte din ce în ce mai bine, potrivit pozei prietenului său, care îi informează fanii de reușită a rugăciunilor îndreptate către el.

Poza cu Busu și colegii săi
Poza cu Busu și colegii săi

„Vreau să vă spun doar atât.. Busu e bine! ❤️”, a fost mesajul lui Bogdan Tălămășan din dreptul pozei.

Transportarea lui Busu într-un spital din București

După ce medicii din Craiova i-au dat șansa la viață lui Florin Busuioc, aceștia au decis că cel mai bine i-ar fi în Capitală, unde se vor face mai multe analize amănunțite. Busu a fost stabilizat, iar mai apoi a fost transportat cu ajutorul unui elicopter SMURD către Capitală. „În Unitatea de Primiri Urgenţe a ajuns cu stare gravă intubat şi ventilat mecanic, cu instabilitate hemodinamică. S-a confirmat diagnosticul de infarct miocardic acut şi în paralel cu stabilizarea pacientului a fost mobilizată urgent echipa de cardiologie intervenţională pentru continuarea protocolului terapeutic respectiv coronarografie şi stentare. S-a luat această decizie de către managerul spitalului întrucât medicul şef al clinicii de cardiologie nu a putut fi contactat”, a declarat Cristiana Geormăneanu.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×