Florin Busuioc, despre începuturile în televiziune: ”Nu mai aveam nimic de lucru”

Alexa Serdan  
înStiri mondene
20/03/2020, 11:58
Florin Busuioc, despre începuturile în televiziune: ”Nu mai aveam nimic de lucru”
Florin Busuioc a povestit cum a ajuns în televiziune. Sursa foto: Instagram.com

Busu, pe numele său adevărat Florin Busuioc, este unul dintre cei mai cunoscuți și mai apreciați prezentatori TV. Cu o carieră în spate de mai bine de 15 ani, vedeta a povestit cum a ajuns să prezente știrile meteo, dar și care este meseria sa de bază.

Cum a ajuns Florin Busuioc să prezinte știrile meteo la Pro TV

Puțini știu că celebrul prezentator al știrilor meteo de la Pro TV a renunțat la marea sa pasiune, teatru, pentru a ajunge cel care este astăzi. Florin Busuioc a ajuns să prezinte vreme într-o perioadă în care rămăsese fără loc de muncă la teatru.

Vrei să citești acasă, în siguranță, TAIFASURI, revista ta preferată?Abonează te ACUM doar la oficiile Poștei Române!Surprize + CD urile preferate doar pentru ABONAŢII TAIFASURI

Busu și-a luat concediu fără plată de la teatru timp de 2-3 luni și a acceptat să lucreze la Pro și pentru că avea carte de muncă. La ora actuală prezentatorul încasează un salariu lunar care se ridică la suma de 3.000 de euro.

„Sincer? Eu la Meteo am ajuns pentru că nu mai aveam nimic de lucru. Nu mai exista niciun proiect pentru mine. Că asta e, se mai întâmplă. Mi-am luat concediu fără plată. Eu mă mutasem de la teatru cu carte de muncă în Pro. Şi neavând proiect, mi se plătea pe cartea de muncă ce rămânea, un salariu minimal acolo, nu conta”, a declarat Busu într-un interviu pentru Adevărul, citat de bzi.ro.

Busu, de la actorie pe micile ecrane ale televiziunii

„Şi ca să nu avem o problemă, să trebuiască să plec sau să îi oblig cumva să se gândească «Bă, ce facem cu ăsta?», le-am zis: «Uite care-i problema, eu îmi iau concediu fără plată, o lună, două, cât e nevoie şi dacă apare ceva între timp, nu-i nicio problemă, reluăm, facem»”, a mai precizat Busu.

Renumitul prezentator meteo susține că a avut succes în televiziune și a câștigat inimile telespectatorilor datorită faptului că a crezut în ceea ce face și s-a implicat enorm. Busu nu a plecat la drum cu premiza că„e o prostie, ceva de avarie”,  ci a luat totul ca atare.

„A venit cineva care mi-a propus şi am zis de ce nu? Şi din «Cenuşăreasa programelor», ca să zic aşa, am reuşit să demonstrez că orice faci, dacă faci bine, poate fi de top.

Nu contează ce program ai pe mână, nu contează ce ţi s-a dat de făcut, contează doar să faci bine, să te implici suficient şi să-ţi facă mare plăcere să faci asta. 

Pentru că, dacă consideri tu din start că e o prostie că ţi s-a dat meteo pe mână şi că e aşa, ceva de avarie, nu o să faci niciodată nimic. Tocmai de asta, mie mi s-a părut că încrederea care mi s-a acordat atunci când am primit sarcina asta a fost foarte mare”, a mai povestit prezentatorul, potrivit sursei menționate anterior.

 

Te-ar mai putea interesa și:
    Închide ×