Fiul lui Florin Busuioc i-a dedicat o melodie tatălui său! Versurile sunt extrem de emoționante: „Tată, tată, nu înţeleg de ce ai plecat”

Bogdan Solomon   
în Stiri mondene
15/01/2020, 14:41
Fiul lui Florin Busuioc i-a dedicat o melodie tatălui său! Versurile sunt extrem de emoționante: „Tată, tată, nu înţeleg de ce ai plecat”
Florin Busuioc Junior, melodie emoționantă dedicată îndrăgitului actor și prezentator TV. Sursa foto: Facebook

Chiar dacă este unul dintre cei mai cunoscuți oameni de televiziune din țara noastră, Florin Busuioc a avut de fiecare dată grijă ca viața sa personală să rămână departe de ochii curioșilor. Din acest motiv, foarte puțină lume știe că îndrăgitul actor și prezentator al rubricii meteo de la Pro TV are un fiu secret, pe care l-a abandonat în copilărie, refuzând ani întregi să aducă vorba despre el.

Florin Busuioc Junior, melodie emoționantă dedicată tatălui său

Florin Busuioc Jr. are 30 de ani și locuiește în Târgu Mureș, oraș în care trăiește și mama sa, Marieta, prima iubire a carismaticului prezentator TV. Tânărul cochetează cu lumea muzicii și, chiar dacă și-a văzut tatăl doar o singură dată, acesta a așteptat de foarte multă vreme momentul potrivit pentru a lansa o melodie dedicată omului care i-a dat viață.

Iată că visul i s-a îndeplinit recent, când prietenii din mediul online au putut asculta melodia compusă în cinstea părintelui său, iar versurile sunt de-a dreptul cutremurătoare. „Stai să vă explic de fapt care ar fi problema/ Vă întrerup 3 minute cu piesa mea și cu tema/ Asta este lumea mea/ E conturată prin durere ceea ce e clar, se putea/ Evita atâta timp cât şi ţie îţi păsa/Tată, tată, nu înţeleg de ce ai plecat / Când aveam nevoie te-ai îndepărtat/ Poate înţelegeam dacă ai fi explicat/ Zici că nu eşti de vină, dar atunci de ce ai plecat?”, este mesajul transmis de Florin Busuioc Junior prin intermediul noului său cântec.

Florin Busuioc Junior și-a iertat tatăl, chiar dacă l-a abandonat

De fiecare dată când a venit vorba despre celebrul său tată, tânărul de 30 de ani a susținut că a găsit puterea să îl ierte, chiar dacă l-a abandonat. Totodată, fiul lui Florin Busuioc este hotărât să-și croiască pe cont propriu un drum în lumea muzicii hip-hop.

Mi-a spus să nu-l mai caut niciodată. Am fost pe la mai multe şcoli, aveam absenţe, pierdeam vremea prin baruri, dar într-un astfel de loc am găsit sursa de inspiraţie pentru muzica hip-hop pe care o interpretez” – Florin Busuioc Junior

Am şi o trupă alături de care cânt la evenimente. Până la urmă, voi putea spune că o să reușesc singur în cariera muzicală” – Florin Busuioc Junior

Ce spune Florin Busuioc despre fiul său

Într-un interviu acordat recent, Busu a vorbit despre cel mai mare regret pe care îl poartă în suflet, acela că nu a putut avea o relația mai strânsă cu fiul său. „Da, probabil că trebuia să fiu mai prezent în viața lui”, a mărturisit îndrăgitul actor și prezentator TV.

Cu fiul meu nu am prea mare legătură. Mi-a dat un mesaj de simpatie după tot ce s-a întâmplat. Nu ştiu…mi s-a părut un pic acid, aş zice , dar nu m-a deranjat.El are dreptate în felul lui şi eu îl înţeleg. Sunt părintele care nu a existat.

A fost dat la o parte, ăsta este adevărul şi nu pot să-i reproşez nimic acum. Aşa simte, pentru că aşa s-a întâmplat. După aceea încercările mele de a reintra în legătură cu el au fost sortite eşecului. Îmi reproşez că nu am avut mai multă grijă. Da, probabil că trebuia să fiu mai prezent în viaţa lui”, a declarat Florin Busuioc.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×