Fiul Vioricăi Dăncilă îi face curte uneia dintre cele mai cunoscute blonde din showbiz-ul românesc

Dan Suta   
în Stiri mondene
16/04/2020, 13:36
Fiul Vioricăi Dăncilă îi face curte uneia dintre cele mai cunoscute blonde din showbiz-ul românesc
Fiul Vioricăi Dăncilă nu pierde deloc vremea în carantină. Sursa foto: Newsweek

Victor, fiul Vioricăi Dăncilă, nu pierde vremea în carantimă. Băiatul adoptiv al fostului premier al României a pus ochii pe una dintre cele mai râvnite blonde din showbiz-ul românesc, fosta concurentă Master Chef, Raluca Podea.

Fiul Vioricăi Dăncilă îi dă inimioare Ralucăi Podea pe Instagram

Internauții au observat că Victor e din ce în ce mai activ pe rețelele sociale, în special pe pagina fostei gagici a lui Florin Pastramă.

Băiatul Vioricăi Dăncilă o cadorisește tot mai des în ultima vreme cu inimioare pe vedetă la pozele pe care le postează pe Instagram.

Nu ar fi de mirare ca după ce trece pandemia de coronavirus, Victor și Raluca să se și întâlnească și, de ce nu, să înceapă o frumoasă relație de prietenie sau chiar de iubire.

Amândoi au divorțat recent

Cei doi sunt acum liberi ca pasărea cerului. Raluca și Victor au în comun trauma divorțului: prima a fost părăsită de Florin Pastramă după ce acesta s-a cuplat cu Brigitte Sfăt în show-ul Ferma de la PRO TV, iar cel de-al doilea a ajuns la capătul mariajului cu Elena anul trecut.

Raluca și Victor ar avea unde să stea. Fiul Vioricăi Dăncilă deține un apartament spațios în București și are un autoturism Volkswagen Passat, deci dacă și-ar dori să călătorească împreună ar avea nevoie doar de niște benzină.

Gurile din târg spun că Victor Dăncilă nu s-a rezumat doar la a da inimioare pe Instagram, ci ar fi abordat-o direct pe Raluca, în căsuța de mesaje.

Despre asta nu putem spune ceva cu certitudine, căci nu are nimeni acces la conversațiile private ale celor doi, însă totul este posibil, mai ales că pe perioada aceasta pandemică oamenii pot începe relații la distanță cu lejeritate, mai ales cei care sunt foarte timizi în a face primul pas în viața de zi cu zi.

Raluca Podea
Raluca Podea primește des inimioare de la ful Vioricăi Dăncilă. Sursa foto: Instagram
Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×