Fiul Speranței Clișeru, mare vedetă pe Internet! Ce făcea când mama sa a dat semnalul atacului din Piața Victoriei!

Claudiu Ilie   
în Stiri de ultima ora
14/08/2018, 10:44
Fiul Speranței Clișeru, mare vedetă pe Internet! Ce făcea când mama sa a dat semnalul atacului din Piața Victoriei!
Fiul prefectului Sperantei Cliseru, vedeta pe Internet

Fiul Speranței Clișeru este vedetă pe Internet! Speranța Clișeru este căsătorită cu Iulian Clișeru, care a fost numit anul acesta șef interimar al Autorității Competente de Reglementare a Operațiunilor Petroliere Offshore la Marea Neagră. Cei doi au împreună un fiu.

Clișeru jr este un adevărat fenomen în lumea gamingului și este gazda unui vlog pe Youtube. Numele mamei sale, prefect al Capitalei, a fost vehiculat zilele acestea la toate televiziunile și ziarele din România, după ce a dat jandarmilor ordinul de atac asupra protestatarilor din Piața Victoriei. Spre deosebire de mama sa, Clișeru jr. pare o persoană foarte populară!

Citește și Speranța Cliseru este femeia care le-a ordonat jandarmilor să intre în forță cu tunuri și lacrimogene 

Citește și Cabral, mesaj MANIFEST după protestul diasporei: „Am pierdut, băi. Ne-am pierdut. Neam pierdut”

Fiul Speranței Clișeru face bani, după ce a devenit vedetă pe Internet

Fiul prefectului de București, ajuns vedetă pe Internet, este absolvent de ASE, ca mama lui, și e mare amator de jocuri video. Tânărul este unul dintre cei mai buni jucători de fotbal virtual din România, a participat la mai multe competiții internaționale de unde s-a întors cu premii și, în plus de asta, tânărul are un vlog pe Youtube cu aproape 75.000 de abonați, din care scoate bani frumoși. Tânărul postează zilnic filmulețe pe contul său, iar acest lucru s-a întâmplat inclusiv în ziua în care manifestanții au fost bătuți din ordinul mamei sale, prefectul Bucurestiului.

Fiul lui Speranța Clișeru apare recent și într-un video în care se duce la meciul meciul Steaua – Dinamo, care s-a disputat pe Național Arena, într-o limuzină de lux a unui prieten. În planul secund însă, se poate vedea o caschetă militară cu însemnele Serviciului Român de Informații, scrie wowbiz.ro

Speranța Clișeru, ”omul de casă al familie Pandele-Firea”

Mama vedetei de pe Internet a înfuriat o țară întreagă, vineri, în timpul protestului diasporei din Piața Victoriei, când a ordonat intervenția în forță a jandarmilor. În jurul orei 23.00, prefectul Capitalei, Speranța Cliseru, a dat ordin ca jandarmii să intervină în forță, după cum a declarat, vineri, purtătorul de cuvânt al Jandarmeriei Române, Marius Militaru. Speranța Cliseru a fost prefect al judeţului Ilfov şi a lucrat în Primăria Voluntari, unde primar este soţul Gabrielei Firea, Florentin Pandele.

Potrivit CV-ului său, Speranţa Cliseru a fost prefect al judeţului Ilfov în perioada 2013-2014 şi a lucrat în primăria Voluntari, unde primar este soţul Gabrielei Firea, Florentin Pandele, pe funcţii de conducere: administrator public, respectiv director executiv. De asemenea, a fost consilier parlamentar în cabinetul Gabrielei Firea când aceasta era senator, în perioada 2012-2013.

Ca studii, noul prefect al Bucureştiului a absolvit Academia de Studii Economice, Facultatea de Comerţ, a făcut un master la Universitatea Maritimă Constanţa, Facultatea de Navigaţie şi Transport Naval, şi a urmat cursuri postuniversitare la Cambridge Academy of Transport din Marea Britanie. De asemenea, a făcut mai multe programe de perfecţionare în domeniul achiziţiilor publice şi serviciilor publice la Ministerul Afacerilor Interne, Ministerul Dezvoltării Regionale, Minsiterul Muncii şi Universitatea Naţională de Apărare Carol I.

Unul dintre contestatarii săi este consilierul general PNL Ciprian Ciucu, care a reacţionat aproape contondent la numirea Speranţei Cliseru în funcţia de prefect al Capitalei, spunând că Bucureştiul devine o afacere de casă a lui Pandele. ”Fiţi atenţi la schema asta! Speranţa Cliseru, omul de casă al familie Pandele-Firea, fostă şefă de cabinet a lui Firea, renunţă la poziţii bănoase prin CA-urile firmelor lui Firea şi dă concurs pe un post de funcţionar din primărie. Şi îl câştigă (wink, wink). Moment în care începe presa să mă întrebe pe mine, DE CE? De ce ar renunţa Cliseru la aşa ceva pentru o amărâtă funcţie de funcţionar? Şi răspunsul vine azi: că trebuia să fie funcţionar public ca să o poată pune prefect la Bucureşti! Şi asa Bucureştiul devine o afacere de casă a lui Pandele. Hai, cereţi-mi să sesizez prefectul… Bravo mă, Pandele, nu ne-am dat seama”, a scris Ciprian Ciucu pe pagina sa de Facebook.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×