Fiul lui Mircea Badea, Vlad, este o frumusețe rară. În curând va împlini 5 ani. Galerie FOTO

Bogdan Solomon    Cristiana Astefanoaiei   
în Stiri mondene
28/08/2019, 14:13
Fiul lui Mircea Badea, Vlad, este o frumusețe rară. În curând va împlini 5 ani. Galerie FOTO GALERIE FOTO
Mircea Badea, alături de Carmen Brumă și fiul lor, Vlad. Sursa foto: click.ro

Mircea Badea și Carmen Brumă formează unul dintre cele mai solide cupluri din showbiz-ul românesc, iar fericirea celor doi a devenit completă odată cu venirea pe lume a fiului lor, Vlad, de care au mărturisit în nenumărate rânduri că sunt foarte mândri. Micuțul crește văzând cu ochii – în curând va împlini frumoasa vârstă de 5 anișori și seamănă din ce în ce mai bine cu îndrăgitul prezentator TV.

Carmen Brumă a dezvăluit cu cine seamănă băiețelul său

Dezvăluirea a fost făcută chiar de Carmen Brumă, vedeta afirmând răspicat într-un interviu acordat recent că băiețelul a moștenit firea tatălui său, care, în ciuda stilului acid și vulcanic pe care îl afișează de fiecare dată când apare „pe sticlă”, este o persoană foarte sensibilă în viața de zi cu zi.

O să râzi, dar seamănă cu Mircea, care este un tip extrem de sensibil, iar persoanele sensibile sunt şi timide. Evident că pe sticlă Mircea ealtfel”, a declarat vedeta, precizând totodată că Vlăduț a împrumutat și câteva din trăsăturile sale. „De la mine a luat părul creţ, genele, ochii căprui. Altfel, din temperament, seamănă foarte mult cu tatăl lui, e un tip foarte sensibil, empatic, foarte aparte, care te studiază, analizează totul şi abia după aceea trece la fapte. Nu l-am încurajat noi să fie aşa, dar aşa e el. De asemenea, e un tip foarte generos şi care n-are niciun pic de agresivitate nativă. Vlăduţ e slăbiciunea lui Mircea şi cel mic ştie chestia asta şi exploatează în consecinţă”, a mai spus Carmen Brumă.

 

Micuțul Vlad crește văzând cu ochii și seamănă tot mai mult cu tatăl său. Sursa foto: click.ro
Micuțul Vlad crește văzând cu ochii și seamănă tot mai mult cu tatăl său. Sursa foto: click.ro

Fiul lui Mircea Badea știe să citească de la 3 ani

Vlăduț a devenit celebru încă din burtica mamei. Mândru nevoie mare, Mircea Badea a anunțat chiar în direct în emisiunea pe care o realizează la Antena 3 că urmează să aibă un băiețel. Interesant este faptul că micuțul a învățat să citească încă de la vârsta de 3 anișori.

Vlăduț este un copil adorabil. De la vârsta de 3 ani știe să citească, cunoaște literele, cifrele și planetele. Recunoaște orice model de mașină, din mers, chiar dacă le zărește doar cu coada ochiului. Poți să îi arăți orice siglă de mașină sau doar un far și el știe să spună corect ce marcă este mașina”, a dezvăluit Carmen Brumă în urmă cu ceva timp.

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×