Fiul lui Marcel Toader ironizează isteria provocată de coronavirus: „Limita prostiei este cerul!”

Bogdan Solomon    Cristiana Astefanoaiei   
în Stiri mondene
27/02/2020, 17:57
Fiul lui Marcel Toader ironizează isteria provocată de coronavirus: „Limita prostiei este cerul!”
Maximilan Toader, tir de ironii la adresa românilor care au golit rafturile magazinelor de teama coronavirusului. Sursa foto: Facebook

De teamă că ar putea cădea victimă coronavirusului chinezesc, mai ales că primul caz a fost deja confirmat pe teritoriul țării noastre, oamenii iau cu asalt supermarketurile, în căutare de provizii pentru momentul în care ne vom confrunta cu o situație similară celei din Italia, unde magazinele, spitalele, restaurantele, baruri, școli și birouri publice sunt închise până cel puțin pe 1 martie. Nu toată lumea vede, însă, cu ochi buni un astfel de comportament.

Maximilian Toader îi critică pe românii care au golit rafturile magazinelor de teama coronavirusului

Spre exemplu, într-un text postat pe rețelele de socializare, Maximilian Toader critică în termeni duri isteria care a cuprins mare parte din populația României. Fiul fostului rugbist Marcel Toader, plecat mult prea devreme dintre noi, la doar 50 de ani, îi ironizează, totodată, pe cei care își îndeamnă rudele stabilite în regiunile italiene afectate de COVID-19 să revină în țară, întrucât riscă altfel să răspândească temuta maladie și pe teritoriul țării noastre.

Totodată, „Max”, așa cum obișnuia să îl alinte tatăl său, a salutat, pe un ton la fel de acid, decizia primarului general Gabriela Firea de a renunța la taxa Oxigen, îndelung contestată de locuitorii Capitalei. În felul acesta „poate avem norocul și omorâm virusul cu noxe, sau cu praful din București”, scrie tânărul de 24 de ani pe contul său de Facebook, precizând că este dispus să doneze trei măști, cu condiția ca prietenii din mediul online să își amintească de el în cazul în care va „muri infectat de „Coronavirus”.

Fiul lui Marcel Toader, mesaj extrem de acid pe rețelele de socializare

Din nou, realitatea mă confirmă milimetric și din nou observ că limita prostiei este cerul! Nu s-a anunțat nimic oficial în România, dar lumea deja se calcă în picioare să-și facă provizii de mâncare, cu igiena mai greu ca dovadă rafturile cu săpunuri sunt la fel de atinse! Cu măștile acelea mă amuz copios! Să știi ca dacă stai toata ziua cu masca aceea pe față, iar cand ajungi acasa mănânci cu mâinile jegoase fara sa te speli cu apa si sapun n-ai rezolvat nimic, doar ai dat 499 de lei (🤣🤣🤣) pe 50 de măști! (țara antreprenorilor).

Chemați-vă rudele din străinătate, că poate vă este dor de ele si in acelasi timp frica să nu pățească ceva! (Iar aici se incheie gândirea voastra). Să știți că după sute de ani de cercetări de către doctori GRIPA (da simpla gripă de care ai auzit) nu se poate trata, nu exista vreun remediu concret, a și ghici ce numărul morților și răspândirea este mult mai mare față de „Coronavirus”.

Cu acceptul vostru imi voi permite si o glumă, noroc ca Doamna Firea a scos taxa oxigen, poate avem norocul (in Bucuresti) si omoram virusul cu noxe, sau cu praful din Bucuresti ( reala problema a poluarii). Cu acest exemplu de forță și te hotărâre a concetătenilor noștri deja nu mai putem vorbi de egalitate in viață (Unii inainte să actioneze mai si gandesc ) asa că incetati cu pretextul TOȚI SUNTEM EGALI (nu exista asa ceva).

Mesaj pentru toți cei care efectiv au cumparat zeci de litri de apa si kg de făină si paine: Mâncați-o pe toată pentru că se usucă și după băgati cu apă să se umfle mațul în voi, poate nu mai are loc virusul să vă infecteze și moare sufocat în cocă!

În concluzie, niște băieti deștepți acum mulți, mulți ani, mai mult decât pot uni de pe Facebook număra au avut dreptate PĂINE ȘI CIRC! Asta le trebuie popoarelor!
-Apropo, donez 3 măști rămase intr-un dulap (nu știu exact dacă au date de expirare) poate mă pomeniți si pe mine, de bine, daca este să mor infectat de „Coronavirus”!!!!
”, a scris fiul lui Marcel Toader, ilustrându-și afirmațiile cu o serie de fotografii surprinse în magazinele din Capitală, golite de teama unei epidemii.

 

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×