Fiul lui Carmen Brumă, un copil atipic: ”Acum am reușit să-l păcălim”

Alexa Serdan   
în Stiri mondene
13/02/2020, 16:47
Fiul lui Carmen Brumă, un copil atipic: ”Acum am reușit să-l păcălim”
Carmen Brumă are un copil atipic care nu iubește deloc zăpada. Sursa foto: Instagram.com

Carmen Brumă și Mircea Badea trăiesc o frumoasă poveste de dragoste de mai bine de 20 de ani și au împreună un băiețel de care sunt foarte mândri. Fosta prezentatoare TV a mărturisit că fiul său nu este ca ceilalți micuți, numindu-l „atipic”.

Carmen Brumă despre fiul său Vlăduț: ”Se ferește de zăpadă”

Frumoasa Carmen Brumă are numai cuvinte de laudă la adresa fiului său în vârstă de 5 ani, Vlăduț, însă vedeta recunoaște că băiețelul este un copil atipic. Iubita lui Mircea Badea a mărturisit că copilul ei nu iubește deloc zăpadă motiv pentru care atunci ninge se ferește pe cât posibil de nea.

Pe de altă parte, micuțul iubește mașinile și le recunoaște de la distanță. Recent vedeta a fost nevoită să șteargă toate mașinile de zăpadă din fața blocului pentru ca Vlăduț să le poată observa în voie. Și asta doar pentru că este un mare fac al autoturismelor.

„El e un copil atipic. Se fereşte de zăpadă, anii trecuţi abia-de abia mergeam cu el la munte. Urăşte zăpada. Acum am reuşit să-l păcălim. A fost disperat când a dat prima zăpadă în Bucureşti, că i-a acoperit numerele de la maşinile din faţa blocului”, a spus Carmen Brumă, informează spynews.ro.

Vlăduț, băiețelul lui Carmen Brumă, pasionat de mașini

„E leşinat după maşini, ştie toate maşinile din faţa blocului. Să ne vezi pe noi cu şerveţele în faţa blocului cum ştergeam numere de la maşini, că plângea Vlăduţ.

Are o pasiune pentru maşinuțe, dar nu l-aş încuraja să devină pilot de curse. Are doar cinci ani şi jumătate, mai are timp să se răzgândească”, a mai adăugat vedeta, potrivit sursei menționate.

Băiețelul lui Carmen Brumă și al lui Mircea Badea iubește mașinile încă de la vârsta de 3 ani, iar în momentul de față le recunoaște din mers, fără a sta prea mult pe gânduri. Vlăduț este un copil foarte isteț care îi face mândri pe părinții lui citind încă de acum 2 ani și nu numai.

Vlăduț recunoaște la vârsta de numai 3 ani planetele și a învățat singur să vorbească în limba engleză. Vedeta spunea la vremea respectivă că nu l-a împins nimeni de la spate, ci a învățat singur de la desene sau de la DVD-urile pe care le urmărea. „Afectați” de această aptitudine au fost doar bunicii care nu înțelegeau engleza.

Cu cine seamănă fiul lui Mircea Badea și al lui Carmen Brumă

Carmen Brumă a dezvăluit în trecut că fiul său a moștenit de la partenerul de viață firea sensibilă, în ciuda faptului că Mircea Badea apare pe micile ecrane ca fiind o persoană acidă și vulcanică. Antrenoarea de fitness a povestit că Vlăduț este un copil timid, empatic și foarte aparte.

În ceea ce privesc trăsăturile fizice vedeta a spus că micuțul are părul creț, genele și ochii căprui la fel ca ea. De asemenea, Vlăduț este genul de copil care studiază și analizează totul în cel mai mic detaliu și abia apoi trece la fapte.

„Nu l-am încurajat noi să fie aşa, dar aşa e el. De asemenea, e un tip foarte generos şi care n-are niciun pic de agresivitate nativă. Vlăduţ e slăbiciunea lui Mircea şi cel mic ştie chestia asta şi exploatează în consecinţă”, spunea Carmen Brumă în urmă cu ceva timp.

 

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×