Carmen Brumă nu ține cont de vreme. Iubita lui Mircea Badea s-a fotografiat la munte în ținută sumară. FOTO

Alexa Serdan   
în Stiri mondene
06/01/2020, 20:07
Carmen Brumă nu ține cont de vreme. Iubita lui Mircea Badea s-a fotografiat la munte în ținută sumară. FOTO GALERIE FOTO
Carmen Brumă sfidează frigul. Vezi cum s-a fotografiat la munte. Sursa foto: Instagram.com

Carmen Brumă nu se îmbracă potrivit lunii din calendar, dovadă fiind ultima fotografie postată pe rețelele de soacializare. Iubita prezentatorului Mircea Badea se află în vacanță la munte, iar ultima sa postare a stârnit un val de controverse.

Carmen Brumă, ținută sumară cu abdomenul la vedere

Antrenoarea de fitness Carmen Brumă sfidează gradele din termometre și se fotografiază în ținute sumare. Fosta asistentă TV are un trup sculptat și nu ezită să arate acest lucru. Aflată în vacanță iubita lui Mircea Badea a stârnit invidia internauților, dar și replici acide. VEZI FOTO

Vedeta le recomandă fanilor să nu uită să se hidrateze chiar dacă este iarnă. Carmen Brumă apare pe balconul unui hotel în pantaloni negrii, o bustieră minusculă, cu fes, mănuși până la cot și ochelari de soare. Dar nu ținuta este cea care a atras atenția, ci abdomenul plat lucrat intens la sală.

„Nu uitați să vă hidratați corespunzator, chiar dacă în această perioadă nu simțiți senzația de sete la fel de frecvent ca vara!”, a scris iubita lui Mircea Badea în dreptul fotografiei de pe contul de Instagram.

Ținuta lui Carmen Brumă a stârnit un val de controverse

Imaginea de pe contul de socializare a strâns peste 2.000 de aprecieri, dar și mai multe mesaje. „Gata. S-a topit și bruma de zăpadă de la munte după poza asta!??”, sau „You look amazing!! Te admir foarte mult, cred că ești awesome” sunt două dintre comentarii.

Nu toate comentariile sunt însă în notă pozitivă. O femeie a acuzat-o că vrea să semene cât mai mult cu Mihaela Rădulescu. „Vrei prea mult să o imiți pe Răduleasca, dar nu-ți iese”, a scris aceasta.

Secretele unui trup de invidiat, potrivit iubitei lui Mircea Badea

„Să fii grasă este o experienţă traumatizantă din care am învăţat multe. Numai cei care au trecut prin asta ştiu cât de greu este să te lupţi în fiecare clipă cu propriul organism, cu foamea, cu pofta, cu lenea…

Ştiu cum dispoziţia ta depinde de acul cântarului, cum trebuie să câştigi bătălia în fiecare săptămâna a vieţii tale şi cât de scump se plătesc excesele din timpul sărbătorilor şi vacanţelor.

Am învăţat ce înseamnă disciplina, am învăţat că inclusiv gusturile se educă, am învăţat că foamea nu se confundă cu pofta, iar pofta se mai pune şi în cui dacă vrei să arăţi bine şi să fii sănătos”, scrie Carmen Brumă în cartea sa „3S – Sănătoasă, Suplă, Sătulă”.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×