Mircea Badea, prima reacţie după ce Carmen Brumă a apărut cu o rochie decupată la fund: “M-a asaltat toată lumea”

Bogdan Solomon   
în Stiri mondene
22/11/2019, 16:51
Mircea Badea, prima reacţie după ce Carmen Brumă a apărut cu o rochie decupată la fund: “M-a asaltat toată lumea”
Mircea Badea, reacție amunzantă despre ținuta aleasă de iubita sa, Carmen Brumă. Sursa foto: realitateatv.net

Mircea Badea a comentat în stilul caracteristic ținuta controversată aleasă de iubita sa, Carmen Brumă, care și-a făcut apariția la un eveniment monden desfășurat recent purtând o rochie neagră, lungă, cu un decolteu generos la spate. „Asaltat de toată lumea” cu întrebări, după cum mărturisește chiar el, îndrăgitul realizator TV a hotărât să abordeze și acest subiect mai puțin obișnuit.

Ce spune Mircea Badea despre ținuta iubitei sale

M-a asaltat toată lumea. Eu nu prea vorbesc despre subiectele astea. Colega de apartament a fost la o gală. Lumea m-a întrebat cum comentez. Nu comentez. Este foarte simplu”, a spus jurnalistul în cadrul emisiunii În Gura Presei, de la Antena 3.

Vrei să citești acasă, în siguranță, TAIFASURI, revista ta preferată? Abonează te ACUM doar la oficiile Poștei Române! Surprize + CD urile preferate doar pentru ABONAŢII TAIFASURI

La rândul său, „colega de apartament” a avut o reacție scurtă, dar tranșantă la adresa celor care au criticat-o pe rețelele sociale pentru apariția mult prea îndrăzneață. „A sunat Alain Delon”, a scris frumoasa blondină pe contul său de Instagram, amintind de actrița Mireille Darc, care, în 1972, a purtat aceeași rochie și s-a bucurat de un succes răsunător, grație senzualității de care a dat dovadă.

Carmen Brumă a leșinat și a fost transportată la spital

Pe lângă apariția absolut ravisantă, Carmen Brumă a fost protagonista unui moment neplăcut la gala mondenă desfășurată la palatul Bragadiru. Iubita lui Mircea Badea a leșinat și a fost transportată de urgență la spital. Ulterior, vedeta și-a liniștit fanii în privința stării sale de sănătate și a oferit mai multe detalii despre acest incident.

Aseară am avut un scurt moment de amețeală care a fost remarcat de către cei prezenți acolo pentru că s-a întâmplat în timpul unui interviu live. Dacă nu aș fi fost în acel interviu, momentul acela nu ar fi fost remarcat”, a precizat vedeta, exclusiv pentru revista Unica. „Cei din presă s-au speriat și au chemat salvarea. Salvarea a venit, a urmat procedurile standard, a constatat că sunt sănătoasă, că nu am niciun fel de problemă și nu există niciun fel de motiv pentru a fi dusă la spital. Drept urmare am semnat pe propria răspundere că nu merg la spital și am plecat acasă. Nu e nimic grav în cele întâmplate aseară”, a explicat Carmen Brumă.

 

Închide ×