Fiul cel mare al Ilenei Ciuculete a trecut peste războiul cu Cornel Galeș. Bărbatul a mers la înmormântarea fostului soț al mamei sale

Bogdan Solomon   
în Stiri mondene
12/12/2019, 13:15
Fiul cel mare al Ilenei Ciuculete a trecut peste războiul cu Cornel Galeș. Bărbatul a mers la înmormântarea fostului soț al mamei sale GALERIE FOTO
Mugurel Sfetcu și Cornel Galeș, la înmormântarea Ilenei Ciuculete. Sursa foto: wowbiz.ro

Joi, 12 decembrie, Cornel Galeș, decedat într-un cumplit accident rutier produs în Spania, a fost condus pe ultimul drum. În ciuda certurilor pentru averea Ilenei Ciuculete, fiul cel mare al regretatei interprete de muzică populară nu a putut lipsi de la înmormântare.

Mugurel Sfetcu a îngropat securea războiului. Fiul Ilenei Ciuculete a mers la înmormântarea lui Cornel Galeș

Însoțit de fratele mamei sale, Mugurel Sfetcu a ajuns la  biserica unde se află trupul neînsufleţit al impresarului, semn că a îngropat odată pentru totdeauna securea războiului. Dovadă stau fotografiile publicate astăzi de cei de la spynews.ro.

După moartea Ilenei Ciuculete, între băieții artistei și Cornel Galeș s-au dat nenumărate lupte pentru averea lăsată în urmă de aceasta. Inițial, instanța le dăduse câștig de cauză, însă bărbatul era hotărât să conteste această decizie. Din păcate, ca o ironie a sorții, și-a pierdut viața cu doar câteva zile înainte de termenul stabilit pentru procesul de moștenire.

Mugurel Sfetcu, după moartea lui Cornel Galeș: „Este un moment trist”

În ciuda neînțelegerilor dintre ei, fiul Ilenei Ciuculete a primit cu mare regret vestea că fostul soț al mamei sale și-a pierdut viața într-un grav accident rutier. „Este un moment trist. Ne pare rău că s-a întâmplat așa ceva.

Nu pot să spun decât „Condoleanțe!” familiei si „Dumnezeu să îl odihnească. Mai multe nu vreau să comentez și nici nu cred că este momentul.

Se spune că Bunul Dumnezeu le așază mereu pe toate în ordine, că face mereu ceea ce e drept. Dumnezeu să îl odinească. Îmi pare rău!„, a declarat Mugurel Sfetcu.

Familia lui Cornel Galeș nu a mers la înmormântare

Cornel Galeș a fost condus pe ultimul drum de doar câteva persoane, printre care nu s-au aflat, însă, membrii familiei. Certat de ani buni cu fratele său, care i-a ascuns moartea tatălui, bărbatul nu era în relații bune nici cu fiica din prima căsătorie. Acesta este motivul pentru care Claudia nu a dorit să participe la înmormântarea tatălui său.

I-a fost alături Viviana, fosta sa iubită, care i-a transmis și un mesaj emoționant ce stă scris pe coroana depusă lângă sicriu: „Nu te voi uita niciodată / Viviana Mantoiu”. De altfel, femeia a fost cea care s-a ocupat de întreaga procedură de repatriere a trupului neînsuflețit, precum și de ceremonia funerară.

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×