Cornel Galeș va fi înmormântat astăzi. Mesajul emoționant scris de Viviana pe coroana funerară

Bogdan Solomon   
în Stiri mondene
12/12/2019, 11:15
Cornel Galeș va fi înmormântat astăzi. Mesajul emoționant scris de Viviana pe coroana funerară GALERIE FOTO
Cornel Galeș va fi înmormântat lângă „Zânica lui”, Ileana Ciuculete. Sursa foto: antena3.ro

După mai bine de o săptămână de la cumplitul accident rutier care i-a adus sfârșitul, trupul neînsuflețit al lui Cornel Galeș a fos adus în țară, mulțumită Vivianei Mantoiu, fosta sa iubită, care s-a deplasat personal în Spania pentru a pune la punct toate detaliile legate de repatriere. Seara trecută, cei care l-au cunoscut și l-au apreciat pe văduvul Ilenei Ciuculete au mers la capelă pentru a-și lua rămas bun.

Ce mesaj a scris Viviana pe coroana depusă lângă sicriu

Astăzi, bărbatul va fi condus pe ultimul drum de toți cei dragi și înmormântat lângă regretata interpretă de muzică populară, sau „Zânica lui”, cum obișnuia să o alinte. Prima care a ajuns la capelă, încă de la primele ore ale dimineții, a fost chiar Viviana, femeia care i-a fost alături în ultimii ani de viață.

De altfel, aceasta a avut și un mesaj pentru fostul său iubit: „Nu te voi uita niciodată / Viviana Mantoiu”, sunt cuvintele emoționante ce vor sta scrise pentru totdeauna pe coroana de flori depusă lângă sicriul lui Cornel Galeș.

Cornel Galeș a murit certat cu fratele său

Chiar înaintea ceremoniei de înmormântare, fratele văduvului Ilenei Ciuculete a luat o decizie radicală, stârnind numeroase controverse în mediul online. Marian Galeș nu s-a implicat deloc în organizarea funeraliilor și, mai mult decât atât, a anunțat că nici nu are de gând să ia parte la acestea, comunicându-i Vivianei hotărârea sa.

Cei doi nu-și mai vorbeau de ani buni, după ce Cornel și-a acuzat fratele că i-a ascuns vestea morții tatălui lor. De altfel, fostul soț al Ilenei Ciuculete nu și-a cunoscut niciodată nepoțelul, băiatul pe care Marian îl are împreună cu Ana Maria Moldovan.

În momentul în care această concubină a intrat cu picioarele în familia părinţilor mei lucrurile s-au derulat rapid. L-a cunoscut pe fratele meu cu un an înaintea morţii mamei mele.

Aş îndrăzni să întreb dacă tatăl meu este înmormântat aici, dacă a fost înmormântat creştineşte în luna decembrie, dacă i s-a aprins o lumânare.

De ce nu am fost informat în luna decembrie, chiar dacă relaţiile au fost mai reci între noi de la moartea mamei? De ce tatăl meu, imediat după ce le-am cedat succesiunea apartamentului, a fost evacuat şi mutat la ţară în condiţii precare?

De ce s-a vândut apartamentul cu 100.000 de euro, de ce ei au cumpărat imediat un apartament de lux, de ce tatăl meu s-a îmbolnăvit subit la ţară în condiţiile alea grele şi a fost mutat la un azil în Bucureşti? De ce nu am fost anunţat că a murit tatăl meu?”, a declarat Cornel Galeș.

Nimeni din familia lui Galeș nu a mers la înmormântare

Întrucât bărbatul nu avea o relație foarte bună nici cu fiica sa din prima căsătorie, aceasta nu a dorit să participe la înmormântare. De altfel, Galeș a fost condus pe ultimul drum doar de câteva persoane, printre care nu se afla nicio rudă apropiată. La fel s-a întâmplat și la priveghi, nimeni din familie nedorind să își ia rămas bun de la văduvul Ilenei Ciuculete.

Din păcate nimeni din familia lui nu se află aici, mă refer la fiica lui, la fosta soţie şi cred că nu vor veni nici la înmormânatre. Doamna Viviana s-a ocupat şi se va ocupa de tot.

Ea ar fi achitat reptariere de 4.000 de euro şi tot ea face pomana la restaurant şi toate cele îngropăciunii. Eu am vorbit cu Cornel cu 3 zile înainte să moară. Trebuia să vină la nunta fiului meu, în septembrie, dar mi-a spus că are nişte probleme şi nu poate să vină.

El nu a mai fost liniştit după ce a murit Ileana. Nu i-a fost deloc bine, a trecut prin momente grele.

Mâine, când e ziua mea de naştere, vin să îl petrec la groapă. Va fi înmormântat în acelaşi mormânt în care se află şi zânica. El spunea mereu că acolo e apartamentul lor de lux”, dezvăluia un fin de-al lui Cornel Galeș.

 

 

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×