ULTIMA ORĂ! Părinţii lui Iulian Alexandru Bițică, chemaţi să-i identifice trupul copilului din Pecineaga

Daniel Scripcaru   
în Stiri de ultima ora
08/11/2019, 11:21
ULTIMA ORĂ! Părinţii lui Iulian Alexandru Bițică, chemaţi să-i identifice trupul copilului din Pecineaga
Băiețelul de 8 ani dispărut din județul Constanța a fost găsit mort. Sursa foto: antena1.ro

Băiețelul de 8 ani dispărut din județul Constanța a avut un sfârșit tragic. Iulian Alexandru Bițică, băiețelul de opt ani din localitatea Pecineaga, dispărut la sfârşitul săptămânii trecute, a fost găsit mort, vineri dimineaţa, într-un bazin de colectare al unor ferme de porci, iar părinţii acestuia au fost chemaţi la morgă să identifice trupul.

Băiețelul de 8 ani dispărut din județul Constanța a fost găsit mort

Potrivit anchetatorilor, băiatul de opt ani din Pecineaga, dispărut sâmbătă, din faţa casei, a fost găsit mort, vineri dimineaţa, într-un bazin de colectare al unor ferme de porci din zona respectivă. Timp de mai multe zile, cu ajutorul reprezentanţilor Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Dobrogea, două bazine de colectare au fost golite pentru a se vedea dacă băiatul dispărut este acolo.

Trupul său va fi dus la morgă pentru efectuarea necropsiei şi stabilirea cauzei decesului. Anchetatoriii continuă cercetările în acest caz. Părinții copilului au fost chemați la morgă pentru a identifica trupul neînsuflețit.

Trupul neînsuflețit a fost găsit într-un bazin de colectare a unei ferme de porci

Poliţiştii din cadrul Postului de Poliţie Pecineaga au fost sesizaţi sâmbătă, în jurul orei 19.00, cu privire la dispariţia Iulian Alexandru Biţică, în vârstă de 8 ani, din localitatea Pecineaga. Băiatul a dispărut în jurul orei 15, din faţa locuinţei unde se afla la joacă.

„Forţele de ordine implicate au verificat toate terenurile extravilane, au verificat imobilele persoanelor cunoscute de minor, dar şi clădiri dezafectate/părăsite/în construcţie. S-au efectuat căutări în localităţile adiacente (Arsa, Dulceşti, Moşneni, Vânători, Tătaru). Au fost folosiţi 3 câini de urmă, atât în fază iniţială de cercetare la faţa locului, cât şi ulterior, la verificările în teren care au vizat eventuale trasee parcurse de minor. Au fost folosite camerele de termoviziune ale Gărzii de Coastă”, au precizat reprezentanţii IPJ Constanţa.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×