Filmul apocaliptic realizat de Dan Chișu în izolare. Cât de departe a mers cu scenariul – Video

Dan Suta   
în Stiri mondene
11/05/2020, 08:52
Filmul apocaliptic realizat de Dan Chișu în izolare. Cât de departe a mers cu scenariul – Video
Dan Chișu a realizat un film în izolare. Sursa foto: cinemagia.ro

Dan Chișu nu s-a plictisit deloc în izolare și s-a apucat de făcut ceea ce îi place cel mai mult, după gătit: filme. Regizorul și-a pus toată concentrația la bătaie și a realizat o producție apocaliptică, una care prezintă exact situația prin care trece lumea din cauza coronavirusului.

Filmul lui Dan Chișu creat în izolare

Nota de ficțiune și de groază dată de filmul lui Dan Chișu este cea legată de numărul morților. În filmul care a avut premiera pe Youtube pe 10 mai, la ora 21:00, jumătate din populația planetei moare.

Regizorul a vorbit pentru ziarul Libertatea despre conceptul peliculei pe care a făcut-o în izolare, despre izolare.

„Pe la sfârșitul lui martie am început să scriu, apoi au durat șase zile filmările cu 17 actori foarte buni, care, din fericire, au acceptat provocarea. Am terminat filmul în urmă cu 20 de zile, dar a durat mai mult perioada de post producție”, a dezvăluit Dan Chișu.

9 povești de iubire și ură în izolare plus doza de ficțiune: „Jumătate din populația globului moare”

Filmul intitulat „9 povești de dragoste și ură în izolare” poate fi găsit pe canalul de Youtube Dakino, acolo unde pelicula va rămâne pentru toți cei care nu au reușit să o vadă încă.

Din distribuție fac parte actorii Adrian Titieni, Emanuel Parvu, Andrei Hutuleac, Judith State, Corina Moise, Ilona Brezoianu, Tudor Istodor și Raluca Aprodu, Alexandru Bogdan, Codin Maticiuc, Silvana Mihai, Diana Cavallioti, Alex Pavel, Constantin Dogioiu, Ana Radu, Elena Voineag, Catalina Mihai și Ana Pandeli.

Întrebat cu ce vine nou în filmul creat, Chișu a spus: „Noi sunt poveștile, dar și istoria regizorului într-o situație aproape imposibilă. Limbajul este extrem de sincer. E o altă abordare. Apoi cele nouă povești se întind pe perioada pandemiei până la 220 de zile, când jumătate din populația globului moare. E o parte de ficțiune aici”.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×