Fiica regretatului Andrei Gheorghe, Katarina, are succes în muzică. Frumoasa artistă a vorbit despre tatăl ei – FOTO

Dan Suta    Cristiana Astefanoaiei   
în Stiri mondene
01/10/2019, 11:34
Fiica regretatului Andrei Gheorghe, Katarina, are succes în muzică. Frumoasa artistă a vorbit despre tatăl ei – FOTO GALERIE FOTO
Fiica lui Andrei Gheorghe este una din cântărețele din valul nou de artiști din România. Sursa foto: adevărul.ro/ Instagram Katarina Music Official

Fiica regretatului jurnalist Andrei Gheorghe, Katarina, a vorbit despre relația pe care o avea cu tatăl ei, care a murit în luna martie a anului trecut în urma unui stop cardiac. Fata fostului om de radio și prezentator de televiziune s-a lansat de ceva vreme în muzică și se bucură de un real succes internațional.

Fiica lui Andrei Gheorghe, o cântăreață cu un viitor promițător. Arată senzațional la cei 20 de ani pe care îi are!

Fata vitregă a lui Andrei Gheorghe a fost invitată la Star Matinal (Antena Stars) și a spus că a avut o relație specială cu tatăl ei. Adolescenta a recunoscut că uneori era rău cu ea, dar cel mai probabil pentru că era foarte protector. Aceasta avea o relație specială cu el și a spus că era fascinată de inteligența lui.

Katarina are 20 de ani și se bucură de un real succes în muzică. Blondina a scos recent un videoclip la melodia „Holding hands”, realizat în featuring cu Mark Azekko. Fata fostului jurnalist speră să dea lovitura în muzică și își promovează munca pe contul ei oficial de Instagram, acolo unde postează frecvent fotografii cu ea din timpul liber ori de la înregistrările din studioul muzical.

fiica lui andrei gheorghe
Katarina are la ora actuală colaborări muzicale cu mai mulți artiști, printre care Mark Azekko și trupa Fly Project. Sursa foto: Instagram Katarina Music Oficial

Tatăl ei nu a vrut să îi difuzeze piesele la radio

Katarina a dezvăluit un lucru cu totul inedit în legătură cu cariera ei. Tatăl ei nu ar fi vrut să îi difuzeze melodiile ca să nu simtă pe spate povara numelui său, ci a încurajat-o să reușească pe cont propriu. Acesta nu a vrut să i se datoreze succesul lui, lucru pe care Katarina l-a respectat.

„El mi-a zis, tu dacă vrei o faci singură (piesa). Nu vreau ca succesul tău să fie datorat mie. Nu m-ar fi ajutat niciodată în felul asta, nu e corect faţă de alţi oameni, alţi artişti care se luptă să intre în playlist. Singurile intervenţii ar fi fost după emisiune[…] să-mi zică uite aici a fost bine, aici n-a fost bine. Era un antrenor”, a declarat Katarina la Antena Stars.

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×