Fiica Ozanei Barabancea a atras toate privirile la plajă! Fiica artistei, super sexy pe Coasta de Azur

Nicoleta C   
în Stiri mondene
16/08/2018, 17:06
Fiica Ozanei Barabancea a atras toate privirile la plajă! Fiica artistei, super sexy pe Coasta de Azur GALERIE FOTO
Soprana este foarte fericită și împlinită că are doi copii minunați, pe care i-a crescut singură, după ce a divorțat de fostul ei soț.

Fiica Ozanei Barabancea, Gloria, a atras toate privirile pe plajă, după ce s-a afișat într-un costum de baie întreg. Gloria a fost pe Coasta de Azur și s-a pozat în toată splendoarea în scurta sa excursie. Soprana este foarte fericită și împlinită că are doi copii minunați, pe care i-a crescut singură, după ce a divorțat de fostul ei soț. Jurata de la ”Te cunosc de undeva” a divorțat de soțul ei, Sorin Terinte, după ce a înșelat-o, în timp ce era însărcinată cu fiica lor.

Acum, copii artistei sunt mari, iar ea este foarte mândră de ei, cu toate că a trecut prin momente grele până acum. ”Mi-a fost foarte greu. Au fost nişte momente cumplit de grele. Două zile, la operă, stăteam cu partitura în mână şi nu puteam să cânt nimic. Nu mă puteam concentra. Am o relaţie foarte frumoasă cu fostul meu soţ”, a declarat Ozana Barabancea în 2014. În prezent, relația dintre copii și tatăl lor este foarte bună, dar toate acestea după câțiva ani în care s-au străduit să ajungă la un anumit echilibru. ”Copiii îl vizitează, el vine la ei, avem o relaţie extrem de bună. Dar ne-au trebuit câţiva ani până să ajungem la acest echilibru”, susținea vedeta acum câțiva ani.

Fiica Ozanei Barabancea, Gloria, a atras toate privirile pe plajă, după ce s-a arătat într-un costum de baie dintr-o singură piesă. Gloria a fost pe Coasta de Azur și s-a pozat în toată splendoarea în scurta sa excursie.
Fiica Ozanei Barabancea, Gloria, a atras toate privirile pe plajă, după ce s-a arătat într-un costum de baie dintr-o singură piesă.

Ozana Barabancea, despre educația copiilor

Artista lirică a comentat acum o vreme pe contul său de socializare despre educația acordată copiilor ei. Aceasta susține că e necesară educația, pentru ca altfel ”ne-am mânca de vii”. „Exaltat sau relaxat? Eu aleg educat! Avem nevoie sau nu de educație? Ce este educația? De ce e necesar să ne educăm odraslele? De ce nu i-am lăsa la voia întâmplării? Să „facă ce simt ei”- cum e la modă acum? Pentru că natura umană este aproape de animal, prin instinct primar, iar educația dorește să îl apropie pe Om de Dumnezeu, prin înfrânarea pornirilor necontrolate, prin identificarea și înăbușirea lor”, a scris artista pe Facebook.

Fiica Ozanei Barabancea, Gloria, a atras toate privirile pe plajă, după ce s-a arătat într-un costum de baie dintr-o singură piesă.
Soprana este foarte fericită și împlinită că are doi copii minunați, pe care i-a crescut singură, după ce a divorțat de fostul ei soț.

 

Iar, după cum scrie aceasta, repercusiunile needucării propriilor noștri copii ar duce la numai la rău. ”Altfel, am fi cu toții o grădină zoologică fără garduri la cușcă și ne-am mânca de vii! Nu orice învățătură este educativă! Unele, din contra, dăunează grav sănătății, sufletului și spiritului copilului sau al tânărului ! Asa cum ceea ce e gustos nu este neapărat sănătos!”, a încheiat artista. Vedeta își exprimă dragostea nemărginită față de copiii ei cu fiecare ocazie. Soprana a scris pe contul ei de Facebook un mesaj emoționant, prin de iubire pentru cei doi copii, alături de câteva fotografii.

”Pentru ei doi trăiesc, respir, rezist, îndrăznesc, reuşesc! Şi toate astea cu ajutorul Lui Dumnezeu, preaBunul!”, a scris artista. Oamenii care o urmăresc nu pierd nici ei nicio ocazie pentru a-i arăta sopranei toată stima lor. Majoritatea comentariilor din josul postării ei sunt flatante. ”Frumoasă familie! Să aveţi parte de iubire şi să vă bucuraţi de fiecare clipă de fericire oferită necondiţionat de cei care contează!!!”, „Ce copii mari şi frumoşi ! Să-ţi trăiască şi să fiţi toţi fericiţi şi să vă iubiţi ! Felicitări pentru familia minunată ! Aşa mamă, aşa copii!”, scriu fanii Ozanei Barabancea.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×