Fiica lui Arnold Schwarzenegger, Katherine, însărcinată cu primul ei copil

Alexa Serdan   
în Stiri mondene
29/04/2020, 12:55
Fiica lui Arnold Schwarzenegger, Katherine, însărcinată cu primul ei copil
Fiica lui Arnold Schwarzenegger, Katherine, însărcinată cu primul ei copil. Sursa foto: Instagram.com

Katherine Eunice Schwarzenegger (30 de ani), fiica cea mare a celebrului actor american Arnold Schwarzenegger, este însărcinată cu primul ei copil. Frumoasa blondină și soțul ei Chris Pratt urmează să devină pentru prima oară părinți la scurt timp după ce s-au căsătorit.

Katherine Schwarzenegger, fiica celebrului actor Arnold, este însărcinată cu primul ei copil

La mai puțin de un an de la unirea destinelor în fața lui Dumnezeu fiica cea mare a actorului Arnold Schwarzenegger și soțul ei Chris Pratt au anunțat că vor deveni părinți pentru prima oară anul acesta. Celebrul actor american are așadar motive de bucurie pentru că va deveni bunic.

Autoarea cărții „The Gift of Forgiveness”, Katherine Schwarzenegger va deveni mamă pentru prima oară, în timp ce soțul ei mai are un băiat pe nume Jack în vârstă de 7 ani, născut în timpul căsniciei cu Anna Faris.

Sarcina scriitoarei americane, confirmată de mai multe persoane

Nu fac presiuni, pentru că ştiu că se va întâmpla în cele din urmă. Depinde de Chris şi de ea când vor dori să o facă”, a spus actorul american Arnold la scurt timp după nunta fiicei sale. Iată că acum așteptarea a luat sfârșit.

Momentan nu se știe în câte luni este însărcinată scriitoarea americană și nici sexul bebelușului, însă cu siguranță aceasta va împărtăși în cele cu urmă vestea cu fanii de pe rețelele de socializare.

Se pare că mai multe persoane apropiate cuplului au confirmat frumoasa veste pentru revista People. De asemenea, aceleași surse au mai precizat anterior că cei doi își doresc cu ardoare „să își mărească familia cât de curând posibil”.

Katherine Eunice Schwarzenegger și actorul Chris Pratt s-au căsătorit în luna iunie a anului trecut în cadrul unei ceremonii intime în Montecito, California. Diferența de vârstă de 10 ani nu a fost așadar un impediment în relația de iubirea dintre cei doi.

Chris Pratt a divorțat în urmă cu 3 ani de Anna Faris

„Anna și cu mine anunțăm cu tristețe că ne despărțim. Am încercat din greu, multă vreme (să ne rezolvam problemele – n. red.), dar nu am reușit. 

Fiul nostru are doi părinți care îl iubesc foarte mult și, de dragul său, ne dorim să păstram această latură a vieții privată”, a anunțat actorul la vremea respectivă pe contul său de socializare.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×