Fiica actorului Ewan McGregor a dezvăluit că a fost violată. ”Am luptat cu traumele puţin cam devreme faţă de alţii“.

Fiica actorului Ewan McGregor a dezvăluit că a fost violată. ”Am luptat cu traumele puţin cam devreme faţă de alţii“.GALERIE FOTO
Fiica actorului Ewan McGregor a dezvăluit că a fost violată. Sursa foto: okmagazine.com

Fiica cunoscutului actor Ewan McGregor, Clara, în vârstă de 23 de ani a recunoscut că a fost violată, a făcut un avort, apoi s-a luptat cu dependența de droguti. Tânărul model și-a făcut curaj și a ales să vorbească deschis despre toate traumele prin care a trecut în ultima perioadă.

Fiica actorului Ewan McGregor a dezvăluit că a fost violată

Dacă înainte i-a fost rușine să vorbească despre aceste lucruri chiar și cu familia și prietenii săi cei mai apropiați, Clara a ales să de destăinuie în fața tuturor, printr-o postare pe Instagram. Se pare că aceste mărturisiri fac parte din procesul său de vindecare, de revenire la normal.

Vrei să citești acasă, în siguranță, TAIFASURI, revista ta preferată?Abonează te ACUM doar la oficiile Poștei Române!Surprize + CD urile preferate doar pentru ABONAŢII TAIFASURI

„Vreau să-mi fac timp să vorbesc despre tulburările psihice de care mie mi-a fost atât de ruşine încât nici prietenilor nu le-am spus prin ce trec“, a scris Clara McGregor pe contul său de Instagram.

Fiica actorului Ewan McGregor a dezvăluit că a fost violată
Fiica actorului Ewan McGregor a dezvăluit că a fost violată.Sursa foto: playboy.com

Clara a scăpat de dependența de droguri și de pastile

„Mi-a fost ruşine de faptul că am suferit un abuz. Anul trecut m-am luptat cu dependenţa de droguri şi am fost în depresie după ce am avut o relaţie abuzivă, am suferit un avort şi lista poate să continue. M-am învinovăţit pe mine pentru rănile, agresiunile sexuale, precum violul, şi atacurile aplicate de către un bărbat asupra mea. Dar încetul cu încetul îmi recapăt puterile. Le mulţumesc tuturor celor care m-au ajutat în cele mai întunecate perioade“, a povestit fiica cea mare a lui McGregor.

Fiica actorului Ewan McGregor a mai spus că suferă de anxietate de la vârsta de patru ani: „Sufăr de anxietate de când aveam patru ani şi am mers la terapie de când eram doar un copil şi sunt foarte mulţumită de ce a făcut terapia pentru mine. Am lucrat la îmbunătăţirea stării mele şi continui să o fac. Am luptat cu traumele puţin cam devreme faţă de alţii“.

„Anxietatea mea m-a forţat să nu trăiesc viaţa aşa cum mi-aş fi dorit. Mă simţeam ca într-o cuşcă şi în continuă luptă de a scăpa de ea (anxietate – n.r.). Am luat medicamente, am vorbit deschis despre asta şi am primit ajutorul de care aveam nevoie“, a continuat tânăra.

Clara a recunoscut că a luat pastile multe și a avut probleme cu drogurile. „M-am luptat, de asemenea, cu dependenţa de substanţe şi pastile precum Xanax şi sunt mândră să spun că am reuşit să renunţ la ele de 110 zile“, a mai mărturisit Clara.

Te-ar mai putea interesa și:
    Închide ×