Fiica actorului Ewan McGregor a dezvăluit că a fost violată. ”Am luptat cu traumele puţin cam devreme faţă de alţii“.

Daniel Scripcaru    Cristiana Astefanoaiei   
în Stiri mondene
01/10/2019, 14:57
Fiica actorului Ewan McGregor a dezvăluit că a fost violată. ”Am luptat cu traumele puţin cam devreme faţă de alţii“. GALERIE FOTO
Fiica actorului Ewan McGregor a dezvăluit că a fost violată. Sursa foto: okmagazine.com

Fiica cunoscutului actor Ewan McGregor, Clara, în vârstă de 23 de ani a recunoscut că a fost violată, a făcut un avort, apoi s-a luptat cu dependența de droguti. Tânărul model și-a făcut curaj și a ales să vorbească deschis despre toate traumele prin care a trecut în ultima perioadă.

Fiica actorului Ewan McGregor a dezvăluit că a fost violată

Dacă înainte i-a fost rușine să vorbească despre aceste lucruri chiar și cu familia și prietenii săi cei mai apropiați, Clara a ales să de destăinuie în fața tuturor, printr-o postare pe Instagram. Se pare că aceste mărturisiri fac parte din procesul său de vindecare, de revenire la normal.

„Vreau să-mi fac timp să vorbesc despre tulburările psihice de care mie mi-a fost atât de ruşine încât nici prietenilor nu le-am spus prin ce trec“, a scris Clara McGregor pe contul său de Instagram.

Fiica actorului Ewan McGregor a dezvăluit că a fost violată
Fiica actorului Ewan McGregor a dezvăluit că a fost violată.Sursa foto: playboy.com

Clara a scăpat de dependența de droguri și de pastile

„Mi-a fost ruşine de faptul că am suferit un abuz. Anul trecut m-am luptat cu dependenţa de droguri şi am fost în depresie după ce am avut o relaţie abuzivă, am suferit un avort şi lista poate să continue. M-am învinovăţit pe mine pentru rănile, agresiunile sexuale, precum violul, şi atacurile aplicate de către un bărbat asupra mea. Dar încetul cu încetul îmi recapăt puterile. Le mulţumesc tuturor celor care m-au ajutat în cele mai întunecate perioade“, a povestit fiica cea mare a lui McGregor.

Fiica actorului Ewan McGregor a mai spus că suferă de anxietate de la vârsta de patru ani: „Sufăr de anxietate de când aveam patru ani şi am mers la terapie de când eram doar un copil şi sunt foarte mulţumită de ce a făcut terapia pentru mine. Am lucrat la îmbunătăţirea stării mele şi continui să o fac. Am luptat cu traumele puţin cam devreme faţă de alţii“.

„Anxietatea mea m-a forţat să nu trăiesc viaţa aşa cum mi-aş fi dorit. Mă simţeam ca într-o cuşcă şi în continuă luptă de a scăpa de ea (anxietate – n.r.). Am luat medicamente, am vorbit deschis despre asta şi am primit ajutorul de care aveam nevoie“, a continuat tânăra.

Clara a recunoscut că a luat pastile multe și a avut probleme cu drogurile. „M-am luptat, de asemenea, cu dependenţa de substanţe şi pastile precum Xanax şi sunt mândră să spun că am reuşit să renunţ la ele de 110 zile“, a mai mărturisit Clara.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×