Fetița jandarmeriței ucise pe trecerea de pietoni se luptă între viață și moarte. A prins o infecție în spital

Raluca Ogaru    Claudiu Ilie   
în Stiri de ultima ora
07/03/2019, 14:32
Fetița jandarmeriței ucise pe trecerea de pietoni se luptă între viață și moarte. A prins o infecție în spital GALERIE FOTO
Fetita jandarmerita ucisa pe trecerea de pietoni este din nou in pericol de moarte

Fetița jandarmeriței care a fost ucisă anul trecut pe o trecere de pietoni din Suceava, în timp ce traversa cu fiica sa, se zbate din nou între viață și moarte! După ce a supraviețuit impactului foarte violent cu mașina, în luna noiembrie 2018, acum fetița de aproape doi ani este din nou în pericol!

Fetița jandarmeriței ucise pe trecerea de pietoni este din nou în pericol de moarte

Copilul rămas orfan mult prea devreme a contractat o infecție într-un spital din București, iar acum starea ei de sănătate s-a agravat puternic. Medicii sunt rezervați și spun că fac tot posibilul să o țină în viață pe Larisa, fata jandarmeriței ucisă anul trecut.

Nenorocirea s-a petrecut pe 14 noiembrie 2018, când Irina Cristina Airinei, în vârstă de 40 de ani, angajată a Inspectoratului de Jandarmi Suceava, împreună cu copilul ei de un an și șase luni, aflat în cărucior, au fost acroșate chiar pe trecerea de pietoni, în timp ce încercau să traverseze un bulevard foarte aglomerat. Evenimentul a avut loc chiar în fața Palatului Justiției, când șoferul a spulberat-o pe jandarmeriță și căruțul în care se afla micuța Larisa.

Jandarmerița a fost ucisă pe loc, iar fetița a fost dusă în comă la spital

Femeia a murit imediat după accident, iar fetița ei, Larisa, a ajuns la spital în comă. Avea multiple leziuni, iar cele mai grave erau la cap. Cu ajutorul medicilor, fetița a trecut de momentul critic și și-a revenit, însă avea nevoie de multe ore de fizioterapie, pentru a putea fi un copil normal.

În timpul acestor ședințe de recuperare desfășurate la Centrul de Recuperare “Nicolae Robănescu” din București, probabil, Larisa a contractat un virus foarte periculos, care îi pune din nou micuței viața în pericol. În prezent, fetiţa este intubată, iar medicii îi administrează tratament cu antibiotice.

Larisa are nevoie de ajutor

Larisa și tatăl ei au nevoie de tot sprijinul, mai ales în această perioadă foarte grea din viața lor. Au fost deschise mai multe conturi de donații, unde oamenii cu suflet bun o pot ajuta pe fetița jandarmeriei ucise pe trecerea de pietoni.

Contul RO87 UGBI 0000 3320 0310 7RON este deschis la Garanti Bank Suceava, pe numele Maniliuc Victor Daniel.

Contul în Euro RO55 UGBI 0000 3320 2100 5EUR cu SWIFT UGBIROBU este deschis pe numele Maniliuc Victor Daniel la Garanti Bank Suceava.

Cont la Banca Transilvania, pentru cei care nu au posibilitatea să pună în cont la Garanti,

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×